*Παιχνίδι για την Β’ κατηγορία του Nations League. Ο πρώτος κάθε ομίλου κερδίζει την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Γ’ κατηγορία.

*Στον πρώτο γύρο: Αρμενία – Ιρλανδία 1-0

*Η Ιρλανδία θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα, στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού στη Λιγκ Γ’. Η Αρμενία χρειάζεται μόνο τη νίκη για να κερδίσει την παραμονή της στη Λιγκ Β’.

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Σκωτία. Ο Ίγκαν άνοιξε το σκορ στο 18′, την ανατροπή των δεδομένων πραγματοποίησαν οι Χέντρι (49′) και Κρίστι (82′ πεν.).

Παρά την ήττα που γνώρισε στην Γλασκώβη από την Σκωτία, η Ιρλανδία κρατάει την τύχη στα… πόδια της, όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού στη Λιγκ Γ’. Εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης. Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς γηπεδούχων στο δεύτερο, στην οποία υποκλίθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Το εν λόγω αποτέλεσμα έθεσε νοκ άουτ την Ιρλανδία από τη διεκδίκηση της πρωτιάς στον 1ο όμιλο, ωστόσο την διατήρησε στο +1 από την ουραγό Αρμενία που υποδέχεται απόψε. “Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά κόντρα στην Σκωτία”, ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κένι. Η Ιρλανδία γνώρισε μόλις μία ήττα σε οχτώ εντός έδρας αναμετρήσεις από την Ουκρανία (1-0), στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Εθνική Ιρλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μπαζουνού (Σαουθάμπτον), Τράβερς (Μπόρνμουθ), Ο’ Λίρι (Μπρίστολ Σίτι) – Αμυντικοί: ΜακΚλίν (Γουίγκαν), Κόουλμαν (Έβερτον), Μπρέιντι (Πρέστον), Ντάφι (Φούλαμ), Ντόχερτι (Τότεναμ), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ο’ Σέι (Γουέστ Μπρομ), Κόλινς (Γουλβς), Σκέιλς (Αμπερντίν) – Μέσοι: Χέντρικ (Ρέντινγκ), Χούριχεϊν (Ντέρμπι), Μπράουν (Πρέστον), Ο’ Ντόουντα (Κάρντιφ), Κάλεν (Μπέρνλι), Νάιτ (Ντέρμπι), Μολούμπι (Γουέστ Μπρομ) – Επιθετικοί: Ρόμπινσον (Κάρντιφ), Πάροτ (Πρέστον), Χόγκαν (Μπέρμιγχαμ), Ογκμπένε (Ρόδεραμ), Ομπαφέμι (Σουόνσι)

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΡΜΕΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (5-0) από την Ουκρανία. Δύο γκολ πέτυχε ο Ντόβμπικ (69′, 84′), από ένα οι Τίμτσουκ (22′), Ζούμπκοφ (57′) και Ιγκνατένκο (81′).

Η Αρμενία πλήρωσε ακριβά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που μετρούσε στην αναμέτρηση με την Ουκρανία, γνωρίζοντας τελικά τον διασυρμό με 5-0 στο Γερεβάν. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, παραδόθηκε στο δεύτερο δεχόμενη τέσσερα γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες στην εστία των φιλοξενούμενων.

Ήταν η τέταρτη σερί ήττα για το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Καπαρός: Στο εν λόγω διάστημα “μάτωσε” μόλις μία φορά τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ παράλληλα δέχτηκε συνολικά 14 γκολ! Σε ανοιχτή κόντρα με τους δημοσιογράφους είναι ο 66χρονος Ισπανός: Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Ουκρανία του ζήτησαν να παραιτηθεί, όταν εισέπραξαν αρνητική απάντηση αποχώρησαν από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Εξέτισαν κι επιστρέφουν οι Σπέρτσιαν και Χάρογιαν.

Εθνική Αρμενίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γιουρτσένκο (Πιούνικ), Μπεγκλαριάν (Ουράρτου), Μπούτσνεφ (Πιούνικ) – Αμυντικοί: Χαρογιάν (Ανόρθωση), Μκογιάν (Αραράτ), Χαμπαρντζουμιάν (Ανόρθωση), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Καλισίρ (Σίλκεμπορκγ), Μονρόι (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), Μκρτσιγιάν (Αραράτ Αρμενία), Χαμπομπιάν (Αραράτ Αρμενία), Μαργκαριάν (Ουράρτου) – Μέσοι: Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ), Μπαϊραμιάν (Ροστόφ), Μπαμπαγιάν (Ράντερς), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Μουραντιάν (Αραράτ Αρμενία), Ντασιάν (Πιούνικ), Χαρουτουνιάν (Πιούνικ), Μκρτσιάν (Ουράρτου), Γκάλστιαν (Αραράτ Γερεβάν), Σερομπιάν (Γερεβά) – Επιθετικοί: Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μπιτσακσιάν (Πογκόν), Σαγκογιάν (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ζελαραγιάν (Κολόμπους Κρου)

ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ