*10η αγωνιστική

*Η Νορθάμπτον έχει να κερδίσει την Ρότσντεϊλ, ανεξαρτήτως έδρας, από το 2013, όταν το πέτυχε με 3-1 σε αυτό το γήπεδο. Από τότε έχουν παίξει 12 αγώνες, με τους πέντε να λήγουν ισόπαλοι και εφτά νίκες έχει η Ρότσντεϊλ.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Νορθάμπτον κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Γουίμπλεντον, ούσα αρκετά καλύτερη, σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με τον Γκάθρι στο 27’ και με αυτογκόλ του Τόουλερ στο 69’, κινδυνεύοντας απλά μία στιγμή προς το τέλος, όταν γλίτωσε σε μία φάση από το δοκάρι της.

Η Νορθάμπτον κέρδισε και την Γουίμπλεντον με 0-2 εκτός έδρας, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ενώ στο γήπεδό της μία κερδίζει και μία χάνει τη φετινή σεζόν, στους πέντε αγώνες που έχει δώσει σε αυτό το διάστημα! Εκεί έχει γνωρίσει και τη μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα ως τώρα.

Είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός πρώτης επτάδας που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 5η θέση συγκεκριμένα, σε απόσταση βολής, στο -1 για την ακρίβεια, από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο, ενώ είναι στο +4 από την όγδοη που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες αμυντικοί Οντιμάγιο, ΜακΓκόουαν, ενώ κάποιες ενοχλήσεις έχουν και οι επιθετικοί Επια, Χίλτον, αλλά και ο μέσος Φοξ, ενώ χτύπησε στον τελευταίο αγώνα και ο μέσος ΜακΓουίλιαμς με τη συμμετοχή του απόψε αμφίβολη.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει 3/4 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 7/10 over 2,5 στη σεζόν, 4/5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Λέιτον Οριεντ, με τέρμα που δέχθηκε από τον Μονκούρ στο 35ο λεπτό, έχοντας ευκαιρίες να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Η Ροτσντέιλ ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την πρωτοπόρο Λέιτον Οριεντ, αν και έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποφύγει την ήττα, αστοχώντας σε πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Εξακολουθεί επομένως να ψάχνει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει μία στο Λιγκ Καπ, αν και μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει εδώ και έξι αγώνες, με δύο ισοπαλίες στους πιο πρόσφατους.

Φυσιολογικά είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς μάλιστα να είναι καν σε απόσταση βολής από τις θέσεις παραμονής, ούσα στο -4 από αυτές.

Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Κέλι που χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι.

Ρότσντεϊλ Στατιστικά

*Εχει 4/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 4/6 over 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 4/6 N/G εκτός έδρας.

Νορθάμπτον – Ροτσντέιλ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ