29η αγωνιστική

*Σε ουδέτερη τοποθεσία, στην πόλη Χαϊκού.

ΧΕΜΠΕΙ

Προηγούμενο ματς: Ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 1-4 από την Νταλιάν, την περασμένη αγωνιστική. Παθητικός ο ρόλος καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δέχτηκε το 0-1 στο 16ο λεπτό, με τους αντιπάλους της να αστοχούν σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου. Δέχτηκε το 0-2 στο 67ο λεπτό, με την ίδια να μειώνει προσωρινά σε 1-2 δέκα λεπτά αργότερα. Η αντεπίθεση της δεν είχε συνεχεία, με την Νταλιάν να σημειώνει δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά (81′, 86′)για το τελικό 1-4.

Μετράει 26 ήττες σε 27 αγωνιστικές και έχει αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία. Βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παίζοντας ουσιαστικά με την ομάδα Νέων όλη τη σεζόν. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 22 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες.

ΧΕΜΠΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*9 συνεχόμενα over2.5 γκολ.

*3 συνεχόμενα g/g.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

MEÏZXOY XAKA

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Σανγκάη Σένχουα, την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε με το καλημέρα πίσω στο σκορ (0-1 στο 2′), σε ένα μετριότατο ποιοτικά παιχνίδι. Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλη εστία, με τη Σένχουα να κρατάει εύκολα το 0-1 μέχρι τέλους.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, έχοντας αποτύχει να σκοράρει στις δύο από αυτές. Βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και χωρίς ουσιαστικές ελπίδες για την πρώτη τριάδα. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 15 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τιμωρημένοι οι Βουκάνοβιτς και Ροντρίγκο. Μακροχρόνια τραυματίας ο Κόσοβιτς.

ΜΕΪΖΧΟΥ ΧΑΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΧΕΜΠΕΙ – ΜΕΪΖΧΟΥ ΧΑΚΑ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ