9η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κάρντιφ με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ρόμπινσον στο 7’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ότζο στο 65’. Το 1-2 πέτυχε ο Γουίκ στο 83’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουίντλ στο 90+1’.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Γουίγκαν που δεν έπεισε για ακόμα μία φορά με την εικόνα της. Παρά το γεγονός ότι είχε σε υψηλά ποσοστά την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν τρομερά αναποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να βρει μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε εξίσου πίεση, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται αποτελεσματικότεροι, βρίσκοντας πολύ πιο εύκολα δίχτυα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Αρκετές αστάθειες αμυντικά, δεν δείχνει να έχει το ίδιο «μέταλλο» σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, καθώς δυσκολεύεται πολύ ακόμα και στο να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Βρίσκει δίχτυα μεν, αλλά αυτό δεν της είναι αρκετό προκειμένου να αποσπάσει τα επιθυμητά αποτελέσματα και πλέον βρίσκεται πιο κάτω από το μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Χαρακτηριστικό της πτώσης στην απόδοσή της είναι το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα εντός έδρας, μετρώντας τρεις ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές. Μόλις μία φορά διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε αυτές και μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Πρέστον (0-0). Πιθανή η αλλαγή σχηματισμού από τον Λίαμ Ρίτσαρντσον, όμως δεν θα έχει για ακόμα μία φορά στη διάθεσή του τους Κάζινς, Λανγκ και Έντουαρντς που είναι τραυματίες.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ρόδεραμ, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Νίαζ στο 21’ και το 2-0 ο ίδιος στο 63’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σμόντικς στο 75’.

Ακόμα μία εντός έδρας νίκη για τη Μπλάκμπερν με μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση. Είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν δημιουργική και κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, ενώ παράλληλα πολλές από τις ευκαιρίες της κόπηκαν από την αντίπαλη άμυνα. Η δική της άμυνα ήταν σταθερή, αν και δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση, διατηρώντας σχετικά εύκολα το μηδέν παθητικό.

Να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη θέλει ιδανικά, όμως η εικόνα της μακριά από το γήπεδό της δεν είναι η καλύτερη δυνατή και γι’ αυτό αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Μπορεί φυσικά να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλός της, αλλά δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στις τελευταίες εξόδους της, με αποτέλεσμα να προέρχεται από δύο σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Το αρνητικό για εκείνη είναι πως δεν μπορεί να βρει σταθερότητα ώστε να δημιουργήσει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, προκειμένου να μπει για τα καλά στη μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι-οφ. Είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα που δεν έχει μοιραστεί βαθμούς, μετρώντας εφτά νίκες και έξι ήττες. Δεν αναμένεται κάποια αλλαγή στην εντεκάδα για τον Τζον Νταλ Τόμασον, καθώς έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του την προηγούμενη αγωνιστική. Παρ’ όλα αυτά παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπερνς.

Μπλάκμπερν Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίγκαν – Μπλάκμπερν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ