6η Αγωνιστική

* Νο Goal τα 10/12 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Μπράγκα. Το καθοριστικό γκολ πέτυχε στο 90+8’ ο Τορμένα.

Τρίτη σερί ήττα για την Γκιμαράες, η εξόχως ανταγωνιστική εμφάνιση του Σαββάτου στο ντέρμπι της Πεδρέιρα δεν της απέφερε βαθμολογικό όφελος.

Έγινε η πρώτη ομάδα της Primeira Liga που κατάφερε να δαμάσει την επιθετικότητα της Μπράγκα, που είχε σκοράρει 17 φορές στα πρώτα 4 παιχνίδια της! Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η ίδια είχε τις καλύτερες στιγμές. Πιέστηκε περισσότερο στο δεύτερο μέρος, ήταν τυχερή στο άστοχο πέναλτι των γηπεδούχων, αλλά πληγώθηκε από στατική φάση στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

“Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν δύσκολο, αλλά το αύριο θα είναι διαφορετικό, έχουμε τεράστια θέληση να ανατρέψουμε την κατάσταση. Η αντίδραση των παικτών με κάνει να νιώθω άνετα. Είμαι υπερήφανος για αυτό το νεανικό γκρουπ παικτών” δήλωσε ο κόουτς Μορένο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την Μπράγκα και δεν θα κάτσει σήμερα στον πάγκο.

Πρόβλημα στα στόπερ, υποτροπίασε ο Φερνάντες που επέστρεψε το Σάββατο, σήμερα θα λείψει και ο Βιγιανουέβα. Παραμένουν εκτός επίσης οι Χαντέλ (χαφ), Αντρέ Σίλβα (φορ), Μάγκα (δεξί μπακ) και Γκασπάρ (μπακ)

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 1.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της!

* No Goal τα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Μαρίτιμο. Ο Σάντας άνοιξε το σκορ για τη Μαρίτιμο στο 36’ και στο 42’ ο Ταγκού έχασε πέναλτι για το 0-2. Με πέναλτι ισοφάρισε ο Αλάνο (52’) για την Σάντα Κλάρα και δευτερόλεπτα αργότερα αποβλήθηκε ο Βιντιγκάλ της Μαρίτιμο. Στο 60’ ο Μπάμπι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το πήρε το ντερμπι του Αρχιπελάγους την Κυριακή η Σάντα Κλάρα για την πρώτη νίκη της σεζόν, αλλά αυτή δεν ήρθε με πειστικό τρόπο.

Η επιλογή του κόουτς Σίλβα να παρατάξει 5αδα στην άμυνα για μεγαλύτερη σιγουριά δεν απέδωσε, η ομάδα του ήταν ασύνδετη, δίχως ισορροπία, δίχως τρεξίματα στο πρώτο ημίχρονο και ήταν τυχερός που πήγε στα αποδυτήρια μόνο 0-1 πίσω στο σκορ. Άλλαξε σύστημα μετά την ανάπαυλα, έριξε μεσοεπιθετικούς στο ματς και δικαιώθηκε. Τον βοήθησε και η αυστηρή αποβολής των αντιπάλων, ενώ το νικητήριο γκολ προέκυψε με τυχερό τρόπο. Το πήγε συντηρητικά στην συνέχεια, αφού υπήρχε μεγάλη πίεση για την πρώτη νίκη της σεζόν.

Προειδοποίησε τους παίκτες του για τη δυναμική της Γκιμαράες ο κόουτς Σίλβα, περιμένει δύσκολο παιχνίδι και πίεση από μία ομάδα που χρειάζεται αποτέλεσμα. “Πρέπει να είμαστε ομάδα με προσωπικότητα, ας ελπίσουμε ότι η πρώτη νίκη θα μας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν θετική” σχολίασε.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Γκιμαράες – Σάντα Κλάρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ