*7η αγωνιστική

*NG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας στην παράταση με 4-1 (1-1 κ.δ.) της Ιμστ. Ο Χάμζιτς άνοιξε το σκορ στο 72′, δέκα λεπτά μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ζιρέις για τους φιλοξενούμενους. Απάντησε ο Νακαμούρα στο 86′. Στην παράταση η ΛΑΣΚ Λιντζ σκόραρε με Φλέκερ (94′), Νακαμούρα (104′) και Λιούμπιτσιτς (115′).

Τη διαδικασία της παράτασης χρειάστηκε η ΛΑΣΚ Λιντζ για να κάμψει την αντίσταση της Ιμστ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) μεσοβδόμαδα. Ο Νακαμούρα έστειλε τις δύο ομάδες με γκολ στο 86′ σε αυτή, εκεί που οι φιλοξενούμενοι σκόραραν άλλες τρεις φορές εξασφαλίζοντας, παράλληλα, την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αυστρίας.

Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Κούμπαουερ παραμένει αήττητο (5-1-0) και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή επί της Άλταχ (4-1 εντός). “Αφήνουμε τη βαθμολογική θέση μας στην άκρη, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί ένα ντέρμπι”, είπε ο προπονητής της ΛΑΣΚ Λιντζ ενόψει του σημερινού με τη Ριντ.

ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΙΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (4-2) της Χέρτα Βελς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 (26′, 41′), απάντησαν οι Βίσμαϊερ (43′, 77′), Μόνσαϊν (55′) και Μίκιτς (90+2′). Με εννέα ολοκλήρωσε η Χέρτα Βελς (Ριντ 73′, Νορένκοφ 90+3′).

Έπρεπε να περάσουν τέσσερις αναμετρήσεις (0-1-3) για να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης η Ριντ. Μεσοβδόμαδα πέταξε νοκ άουτ τη Χέρτα Βελς (ομάδα τρίτης κατηγορίας) πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αυστρίας.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί ήττες (δεν σκόραρε στις δύο), την προηγούμενη βδομάδα υποκλίθηκε στην έδρα της Χάρτμπεργκ (2-0). Η Ριντ έχει αντιμετωπίσει 46 φορές στη μεγάλη κατηγορία τη ΛΑΣΚ Λιντζ στο μεταξύ τους ντέρμπι: Μετράει 18 νίκες, 13 ισοπαλίες και 15 ήττες. “Θα παλέψουμε για κάθε μπαλιά, η ΛΑΣΚ Λιντζ έχει μεγάλη ποιότητα”, ανέφερε ο προπονητής Χάινλε.

ΡΙΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΖ – ΡΙΝΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ