*Φάση των 16 για το Λιγκ Καπ Σκωτίας. Μονή αναμέτρηση, στην πιθανότητα ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Σκωτίας

ΝΤΑΝΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Έιρ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ρούντεν στο 4’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ακινγέμι στο 17’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Χιούστον στο 62’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ακινγέμι με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 67’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σουίνι στο 90+2’.

Δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή της απέναντι στην Έιρ. Έδειξε πως έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, καθώς οι γηπεδούχοι βρέθηκαν αρκετές φορές σε θέση να σκοράρουν και φυσικά δεν άφησαν σχεδόν καμία από αυτές να πάει χαμένη. Μεσοεπιθετικά ήταν σε γενικές γραμμές δημιουργική, όμως πέραν του γκολ στην αρχή του ματς δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Την ευκαιρία να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο πρωτάθλημα έχει η Νταντί, παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έχει το πλεονέκτημα έδρας, όμως δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Φόλκερκ, καθώς είναι μία από τις ομάδες που αναμένεται να κυνηγήσουν φέτος της άνοδο στη Τσάμπιονσιπ. Θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στο αμυντικό της κομμάτι, καθώς οι αστάθειες που έβγαλε στο προηγούμενο παιχνίδι της είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικές ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν.

Νταντί Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΛΚΕΡΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’ ΣΚΩΤΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Κουίν Οφ Σάουθ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μόρισον στο 12’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αλεγκρία στο 29’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάτον στο 61’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ολουγασέγκαν στο 83’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του ΜακΚέι στο 84’.

Τρίτη σερί νίκη για τη Φόλκερκ που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κουίν Οφ Σάουθ. Είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και κατάφερε να πάρει προβάδισμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο δεύτερο παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν από την άσπρη βούλα, δεν έδειξε πανικό και στη συνέχεια βρήκε εξίσου γκολ, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκης.

Δύσκολη κλήρωση για εκείνη, όμως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και μπορεί να βάλει δύσκολα στη Νταντί. Δεν τη βοηθάει το γεγονός πως αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, όμως έχει αποδείξει πως είναι αρκετά ανταγωνιστική, αφού μεσοεπιθετικά είναι κίνδυνος. Αναμένεται να παίξει χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα, καθώς γνωρίζει πως είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και αυτό μπορεί να τη βοηθήσει στο δημιουργικό της κομμάτι.

Φόλκερκ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Νταντί – Φόλκερκ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ