3η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 18 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 εντός έδρας, από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 16’ αποβλήθηκε ο Λεζέν για την Ράγιο, στο 30’ ο Σέρχι Γκόμεθ για την Εσπανιόλ. Στο 40’ ο Ίσι Παλαθόν σκόραρε για το 0-1, στο 59’ ο Σις για το 0-2. Η Εσπανιόλ είχε δύο δοκάρια στην αναμέτρηση. 

Η Εσπανιόλ προβλημάτισε με την αδυναμία της να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της για τη δεύτερη αγωνιστική, εναντίον της Ράγιο Βαγεκάνο (0-2). Το σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί πλασματικό, αφού οι “Περικίτος” έχασαν περισσότερες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους και δύο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια του Ντιμιτριέφσκι, ενώ η Ράγιο έκανε δύο φάσεις και πέτυχε ισάριθμα γκολ. Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο νέο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στη Γαλικία απέναντι στη Θέλτα.

Θα ήταν εξαιρετικό να πάρει τώρα την πρώτη της νίκη, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα έχει οδηγο το περσινό υπέρ της 2-1. Ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σέρχι Νταρδέρ, έως το 2026. “Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρωτίστως να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε”, είπε ο Χάβι Πουάδο. Ο Μαρτίνεθ δε θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Σέρχι Γκόμεθ ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο και τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές. Επίσης, είναι εκτός δράση ο Ραούλ ντε Τομάς και οι Αδριά Πεδρόσα, Πολ Λοθάνο. 

Εσπανιόλ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*4/6 παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε με σκορ 1-4 εκτός έδρας, της Θέλτα, για το πρωτάθλημα. Στο 14’ ο Μπενζεμά με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 0-1, με τον ίδιο τρόπο στο 23’ ο Άσπας ισοφάρισε σε 1-1. Στο 41’ ο Μόντριτς με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2 του ημιχρόνου. Στο 56’ ο Βινίσιους του 1-3, στο 66’ ο Βαλβέρδε το 1-4. Στο 87’ ο Αζάρ έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι τη δυναμική της, την αυτοπεποίθηση που έχει στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και όταν η κατάσταση δεν είναι ιδανική για εκείνη. Πέρασε νικηφόρα από τη Γαλικία και την αναμέτρηση με τη Θέλτα (1-4) “καθαρίζοντας” γρήγορα σχετικά το ματς. Αντέδρασε μετά την ισοφάριση, πήγε στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα και χρειάστηκαν σχεδόν 20 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεύτερη νίκη στη σειρά στο πρωταθλημα για τους “Μερένγκες”, μετά το 1-2 στην Αλμερία.

Τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ματς για την ομάδα του Αντσελότι, επιστρέφει στο “Μπερναμπέου” με τη Μπέτις την επόμενη αγωνιστική. Αποτελεί παρελθόν ο μέσος Καζεμίρο, πουλήθηκε αντί 70 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συν μελλοντικά μπόνους. Δε θα γίνουν προσθήκες είπε ο Αντσελότι, ενώ ανέφερε ότι ψάχνει ομάδα για να αποχωρήσει και ο Ασένσιο. Στη Χετάφε και ο νεαρός επιθετικός Λατάσα. Επιστρέφει στην αποστολή ο Ροντρίγκο, έμειναν εκτός οι Νάτσο Φερνάντεθ, Οδριοθόλα και Βαγέχο.   

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 9/10 ματς εκτός έδρας

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ