6η αγωνιστική

*Με over2.5+g/g ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 4 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

*Χωρίς χρήση VAR.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Έσεν, την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 32′, σε ένα ισορροπημένο 1ο ημίχρονο, με την ίδια να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της. Προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές στο β’ μέρος, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να φτάσει στο 2-2 μέσα σε ένα πεντάλεπτο (84′, 88′), καταφέρνοντας να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές πρωταθλήματος (3-2-0). Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την κορυφή και το Μόναχο 1860. Η Έσεν είναι η μόνη ομάδα που έχει παραβιάσει την εστία της Ίνγκολσταντ έως τώρα στο πρωτάθλημα (2 γκολ παθητικό σε 5 ματς).

Τραυματίες οι Ντίτγκεν και Κοπάκζ.

‘Ινγκολσταντ Στατιστικά

*N/g στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under1.5 γκολ στα 3/5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΒΕΧΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Όσναμπρικ, την περασμένη αγωνιστική. Ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 46′, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ για να “κλειδώσει” τη νίκη και το πλήρωσε, με τους φιλοξενούμενους να διαμορφώνουν το τελικό 1-1 στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για τη Βέχεν (2-1-0), όλα συνοδευόμενα από g/g. Βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την προνομιούχο πρώτη τριάδα και τη σημερινή της αντίπαλο. Έχει δεχτεί γκολ και στα πέντε παιχνίδια της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τραυματίες οι Γιάκομπσεν, Μπάουερ και Κέμπε. Τιμωρημένος ο Χούζερ.

Βέχεν Στατιστικά

*G/g στα 4/5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Under2.5 γκολ στα 3/5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΒΕΧΕΝ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ