4η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μίντλεσμπρο με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπέργκε στο 3’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Άκπομ στο 14’. Προβάδισμα πήραν και πάλι οι φιλοξενούμενοι με το αυτογκόλ του Γκιλς στο 68’, αλλά έφερε ξανά το ματς στα ίσα ο Άκπομ στο 82’.

Πολύ καλή η εικόνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παρά τις αρκετές απουσίες που είχε. Κατάφερε να ελέγξει σε πολλά σημεία το ρυθμό του αγώνα και προηγήθηκε δύο φορές τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και στα δύο γκολ.

Επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις και θέλει ιδανικά να επιστρέψει και στις νίκες. Παρ’ όλο που η εικόνα της δεν είναι κακή, δυσκολεύεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ειδικά μακριά από το γήπεδό της. Στην μοναδική εμφάνιση που έχει κάνει μπροστά στο κοινό της έχει πάρει και το μοναδικό τρίποντο της σεζόν. Οι απουσίες της φαίνεται πως επηρεάζουν αρκετά, αφού μετά τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου υπάρχει εμφανής κόπωση στους παίκτες της, καθώς ακόμα δεν έχουν πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και οι αναμετρήσεις τους είναι σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της ΚΠΡ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Στιούαρτ στο 31’ και τα τέρματα διπλασίασε ο Σιμς στο 40’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τσάιρ στο 87’ και ισοφάρισαν με τον Ντιένγκ στο 90+2’.

«Αυτοκτόνησε» κόντρα στην Κπρ, καθώς προηγούνταν με δύο γκολ μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του ματς, όμως κατάφερε να δεχθεί εξίσου δύο τέρματα σε αυτά τα λεπτά, χάνοντας την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ήταν δημιουργική και αποτελεσματική καταφέρνοντας να πάρει «ασφαλές» προβάδισμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την εικόνα τους μεσοεπιθετικά, απειλώντας περισσότερο την εστία της Σάντερλαντ, βρίσκοντας εν τέλη τα γκολ που της έδωσαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Καθόλου κακή η εικόνα της Σάντερλαντ σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν, όμως είναι φανερό πως έχει αρκετές αστάθειες αμυντικά, τις οποίες πληρώνει σε κάθε αναμέτρησή της μέχρι στιγμής. Έχει βρει δίχτυα, αλλά παράλληλα έχει δεχθεί εξίσου γκολ και στις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρώντας 6 γκολ ενεργητικό και 5 παθητικό. Στην προηγούμενη έξοδό της έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι μεσοεπιθετικά, πετυχαίνοντας 3 γκολ και θέλει ιδανικά να κάνει μια αντίστοιχη εμφάνιση σήμερα, απέναντι σε μια πιο δυνατή αντίπαλο.

Σάντερλαντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ