*1η αγωνιστική

*Over 2,5 στα έντεκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε φιλικό.

Είχε την ευκαιρία να μπει στη μάχη του τίτλου στις αρχές Απριλίου, ωστόσο η (άδικη) ήττα που γνώρισε στο “Derby d’ Italia” από την Ίντερ (1-0 εντός) την έθεσε οριστικά νοκ άουτ από αυτή. Για να πούμε την αλήθεια δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την 4η θέση (+1 από Λάτσιο) και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πραγματοποίησε μία άκρως προβληματική πορεία εντός των τεσσάρων γραμμών.

Τη δεύτερη σεζόν στη δεύτερη θητεία του στη Γιουβέντους ξεκινά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, το ρόστερ του εμπλουτίστηκε με την έλευση του καλύτερου αμυντικού της Λίγκας τα τελευταία δύο χρόνια Μπρέμερ (ΑΜ) από την Τορίνο έναντι 41 εκ. ευρώ. Ελεύθεροι ήρθαν Πογκμπά (ΜΕ) και Ντι Μαρία (ΜΕ), ο πρώτος τραυματίστηκε σοβαρά στην προετοιμασία και τέθηκε νοκ άουτ για καιρό.

Πριν από λίγες μέρες επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Κόστιτς (ΜΕ) από την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αποχώρησε ο βασικός αμυντικός Ντε Λιχτ (ΑΜ) με προορισμό την Μπάγερν Μονάχου, την πόρτα της εξόδου πέρασαν Ντιμπάλα (ΕΠ), Μπερναρντέσκι (ΜΕ), Κιελίνι (ΑΜ) και Ράμσεϊ (ΜΕ). “Αυτή τη σεζόν έχουμε υποχρέωση να στοχεύουμε ψηλά. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ”, είπε ο προπονητής Αλέγκρι που αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες ενόψει της πρεμιέρας

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) από τη Μόντενα. Φαλτσινέλιο (11′) και Μόστι (30′) σκόραραν για τους γηπεδούχους, προτού ο Μπεράρντι μειώσει με πέναλτι (45+2′). Στο 52′ ο Μόστι πέτυχε ντοπιέτα, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αϊχάν (88′).

Ρίχνοντας κατακόρυφα στροφές στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, η Σασουόλο δεν κατάφερε να διεκδικήσει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν. Συγκεντρώνοντας 50 βαθμούς τερμάτισε στην 11η θέση και το -12 από τη Φιορεντίνα που εξασφάλισε εισιτήριο για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Για άλλη μία σεζόν οι “νεροβέρντι” έδειξαν τρομερές επιθετικές αρετές, αλλά και σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Ο Αλέσιο Ντιονίζι παραμένει στην τεχνική ηγεσία του από το καλοκαίρι 2021, παραχωρήθηκε έναντι 36 εκ. ευρώ ο Σκαμάκα στη Γουέστ Χαμ. Παρελθόν αποτέλεσαν και οι Μπογκά (ΜΕ), Καπούτο (ΕΠ), Χαράσλιν (ΜΕ), Μπουραμπιά (ΜΕ) και Τζούριτσιτς (ΜΕ). Αποκτήθηκαν οι Άλβαρες (ΕΠ), Ενρίκε (ΜΕ), Τόρστβεντ (ΜΕ), Σέιντε (ΜΕ) και Χάρουϊ (ΜΕ).

Δανεικός ήρθε από την Ίντερ ο Πιναμόντι (ΕΠ). Νοκ άουτ από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου τέθηκαν οι “νεροβέρντι” την προηγούμενη βδομάδα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Μόντσα. “Μας γεμίζει κίνητρο το γεγονός πως θα αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα την Γιουβέντους”, είπε ο προπονητής Ντιονίζι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Γιουβέντους – Σασουόλο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ