*Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στην πρώτη αναμέτρηση: Μπρόντμπι – Βασιλεία 0-1

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Σεντ Πάτρικς.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ελβετία, 29)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με τη Γιουνγκ Μπόις.

Με άδεια χέρια επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα από την Δανία η Βασιλεία, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Μπρόντμπι που την αναγκάζει να ψάξει την υπέρβαση στο “St. Jakob-Park” για πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Δημιούργησε τέσσερις καλές ευκαιρίες τις οποίες, ωστόσο, δεν εκμεταλλεύτηκε.

Μετράει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Ελβετίας, πιο πρόσφατη η “λευκή” στο ντέρμπι με τη Γιουνγκ Μπόις. Μοιρασμένες ήταν οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες που είχαν από ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Την Κυριακή (14/8) η Βασιλεία φιλοξενεί τη Λουγκάνο για την 5η αγωνιστική.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Δανία, 140)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-1) από την Κοπεγχάγη. Ο Κοτσολάβα άνοιξε το σκορ στο 13′, προτού ο Καπίς ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με χατ τρικ ο Πεπ Μπιέλ (33′, 45′, 64′).

“Χτυπώντας” στην αντεπίθεση η Μπρόντμπι εκμεταλλεύτηκε την έδρα της πετώντας στο καναβάτσο την Βασιλεία, παίρνοντας παράλληλα προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ (1-0 εντός) την προηγούμενη βδομάδα. “Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν, πλέον το ποσοστό πρόκρισης έπεσε στο 50-50. Πριν την πρώτη αναμέτρηση ήμασταν το αουτσάιντερ”, είπε ο προπονητής Φρέντερικσεν.

Ρίχνει κατακόρυφα ρυθμούς μακριά από το σπίτι της πανηγυρίζοντας μόλις μία νίκη σε εννέα αναμετρήσεις (δύο ισοπαλίες, έξι ήττες). Την Κυριακή γνώρισε τον διασυρμό από την Κοπεγχάγη στο “Parken” (4-1), αποτέλεσμα που την διατηρεί στους τρεις βαθμούς και το -9 από την πρωτοπόρο Νόρτζελαντ.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Βασιλεία – Μπρόντμπι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ