3η αγωνιστική

*Η Σβικάου μετράει 3 συνεχόμενες νίκες υποδεχόμενη την Ντούισμπουργκ.

*Χωρίς χρήση VAR.

ΣΒΙΚΑΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μέπεν, την περασμένη αγωνιστική. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά χωρίς γκολ. Οι ισορροπίες ταράχτηκαν στο 49ο λεπτό, όταν η Σβικάου έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λουμανσρούμπεν. Άντεξε μέχρι το 75′, αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τον Πουριέ, ο οποίος με τρία γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Μέπεν (75′, 82′, 90+3′).

Πρώτη ήττα για τη Σβικάου μετά την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Χάλεσερ, στην πρεμιέρα της 3.Liga. Παράγει εύκολα φάσεις, αλλά στο αμυντικό τρίτο παρουσιάζεται ακόμη ασταθής. Χαρακτηριστικά τα 5 γκολ παθητικό σε δύο αγώνες (2/2 over2.5 γκολ στο πρωτάθλημα).

Μοναδική απουσία για τον κόουτς Ίνοχς ο τιμωρημένος Λουμανσρούμπεν.

Σβικάου Στατιστικά

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Ροτ Βάις Έσεν, την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε με το καλημέρα του παιχνιδιού (1-0 στο 6′), σε ένα 1ο ημίχρονο όπου δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους. Διεύρυνε το προβάδισμα της νωρίς στο β’ μέρος (2-0 στο 52′)και φάνηκε να χαλαρώνει στη συνέχεια. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Έσεν, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε ένα πεντάλεπτο (2-1 στο 67′, 2-2 στο 71′). Δεν υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες για καμία από τις δύο στη συνέχεια, με το 2-2 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Χωρίς νίκη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (0-1-1). Οι “ζέβρες” ήταν πιο αποτελεσματικές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Όσναμπρικ, αλλά δεν κατάφεραν να διορθώσουν ακόμη τις αμυντικές τους αστάθειες και το πλήρωσαν, χάνοντας μία σχεδόν σίγουρη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Τραυματίες οι Φέλτσχερ, Χέτβερ και Κβαντβό.

Ντούισμπουργκ Στατιστικά

*G/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

ΣΒΙΚΑΟΥ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ