*Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους.

*Ντέρμπι προαστείων του Λονδίνου

ΜΚ ΝΤΟΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Οι ΜΚ Ντονς είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έχασαν 0-1 εντός έδρας από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, δεχόμενοι ένα γκολ από πέναλτι του Γουίντας στο 22ο λεπτό.

Οι ΜΚ Ντονς ηττήθηκαν με 0-1 εντός έδρας από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα με ίδιο σκορ στο ξεκίνημα της σεζόν, πρώτη στο γήπεδό τους! Κάτι που σημαίνει πώς όχι απλά ψάχνουν την πρώτη τους νίκη αυτή την αγωνιστική περίοδο, δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν καν!

Εχει αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού στους ήδη τραυματίες Εϊσα (ΕΠ), Γουάτσον (ΑΜ), Χάρβι (ΑΜ), ΜακΙχραν (ΜΕ), προστέθηκαν και οι Γκριγκ (ΕΠ), Χόλαντ (ΜΕ) που χτύπησαν στον τελευταίο αγώνα.

Πάντως όπως είπε ο βοηθός προπονητή, Κρις Χογκ, ίσως αυτό να αποτελέσει ευκαιρία για κάποιους άλλους παίκτες να βγουν μπροστά και να αρπάξουν την ευκαιρία, ενώ γνωρίζει πώς τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο τεστ απόψε, υπολογίζοντας αρκετά την αντίπαλο τους, παρόλο που παίζει μία κατηγορία χαμηλότερα.

ΜΚ Ντονς Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G, 3/5 σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

*Εχει δύο σερί under 2,5, 3/5 σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Σάτον «αυτοκτόνησε» αγωνιστικά, αφού έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ντονκάστερ, δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις, από τους Μίλερ (92’), Αγκαρντ (94’), έχοντας προηγηθεί στο 16’ με τον Γουίλσον.

Η Σάτον ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Ντόνκαστερ, σε έναν αγώνα που είχε καταφέρει να προηγηθεί και κρατούσε το υπέρ της σκορ ως τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Εξακολουθεί λοιπόν να αναζητεί την πρώτη της νίκη στη σεζόν, ενώ και στα δύο παιχνίδια της προηγήθηκε, χωρίς όμως να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της!

Ο προπονητής της, Ματ Γκρέι, είπε πώς δεν τους ενδιαφέρει σε ποια διοργάνωση αγωνίζονται, το μόνο που θέλουν είναι να κερδίζουν και αυτό θα προσπαθήσουν να καταφέρουν και στη σημερινή αναμέτρηση.

Χτύπησε πρόσφατα ο αμυντικός Γκούντλαϊφ που αναμένεται να απουσιάσει και απόψε.

Σάτον Στατιστικά

*Εχει 5/8 G/G στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

*Εχει 5/8 under 2,5 στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

*Εχει 5/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

ΜΚ Ντονς – Σάτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ