19η αγωνιστική

*Μετρούν 2/3 παιχνίδια με over 3.5 γκολ μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Α’ Γύρος: Κονγκσβίνγκερ – Γκρόρουντ 2-2

ΓΚΡΟΡΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τη Στιέρνταλς-Μπλινκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 24’ ο Έλμι αποβλήθηκε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, ενώ στο 60’ ο Λίλεμπο έχασε πέναλτι για τη Στιέρνταλς-Μπλινκ. Στο 78’ ο Βίνιε πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο ματς και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Γκρόρουντ είναι σε… ελεύθερη πτώση και δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Προέρχεται από νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Στιέρνταλς-Μπλινκ (1-0) εκτός έδρας στο ντέρμπι ουραγών. Έπαιξε από πολύ νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα και δεν άντεξε. Όγδοη συνεχόμενη ήττα, έχει μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία δέκα παιχνίδια της. Συνολικά, παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη έπειτα από 18 αγωνιστικές στην OBOS-ligaen. Είναι εκτός αποστολής οι αμυντικοί Έλμι και Χαρβίκεν λόγω τιμωρίας. 

Γκρόρουντ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*3/5 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε όλα τα ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μπρίνε, για το πρωτάθλημα. Στο 15’ ο Βίνιορ σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 80’ ο Γκρένλι ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 88’ ο Μπάλβιντσον χρεώθηκε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικο σκορ.

Η Κονγκσβίνγκερ είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τα δεδομένα της, ίσως στην καλύτερη φάση από την έναρξη της περιόδου. Επικράτησε της Μπρίνε (2-1) εντός έδρας, όπως και εναντίον της Μιεντάλεν (2-1) δύο αγωνιστικές πριν. Τρίτη νίκη στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια για τη νεοφώτιστη στην OBOS-ligaen που δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει με άνεση την παραμονή της. “Το επίπεδο των προπονήσεων είναι υψηλό, υπάρχει πολύ ενέργεια και “πείνα” από τους ποδοσφαιριστές”, είπε ο κόουτς Μέλαντ. Χωρίς νέα προβλήματα απουσιών.   

Κονγκσβίνγκερ Στατιστικά

*4 σερί αναμετρήσεις με over 2.5

*3/5 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*Σκοράρει σε 4/9 ματς εκτός έδρας

Γκρόρουντ – Κονγκσβίνγκερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ