* 12η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

ΝΙΟΥΕΛΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη-πρόκριση (2-4) επί της Αλντοσίβι για το Κύπελλο. Ο Μαρτίνες στο 14’ έβαλε μπροστά την Αλντοσίβι, οι Μπάλτσι (20’) και Γκάρο (31’) γύρισαν προσωρινά το παιχνίδι για τη Νιούελς, πριν ισοφαρίσει τσο 45’ ο Τομπάρες. Ο Γκάρο σκόραρε ξανά στο 57’ και στο 74’ ο Λέμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι.

H “κατηφόρα” για τη Νιούελς σταμάτησε την Τετάρτη στο Κύπελλο, εκμεταλλεύτηκε και το rotation των αντιπάλων για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους “16” του θεσμού.

Αμυντικά είχε θέματα, εκτέθηκε στο χώρο δύο φορές, παρότι η Αλντοσίβι έπαιζε δίχως τους δύο βασικούς της επιθετικούς, αλλά δημιουργικά πήρε καλό βαθμό και έφτιαξε την ψυχολογία της μετά από τρεις σερί ήττες και 6 ματς δίχως νίκη (0-3-3) στο πρωτάθλημα.

“Είχαμε υπομονή και αποφασιστικότητα, δεν επηρεαστήκαμε από το γρήγορο γκολ. Σε προηγούμενα παιχνίδια κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να τις τελειώσουμε, σήμερα σκοράραμε τέσσερις φορές.” σχολίασε ο κόουτς Σανγκινέτι, ορεξάτος μετά την πρόκριση.

Βρήκε τερματοφύλακα, δανεικό από τη Λανούς, το Λαουτάρο Μοράλες, για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Μακάνιο και την αποχώρηση του Αρμπολέδα. Παραμένει εκτός ο έμπειρος χαφ/αρχηγός Πέρες.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από την Ιντεπεντιέντε. Ο Μπαταγίνι άνοιξε το σκορ στο 11’, ο Φερνάντες έκανε το 0-2 στο 44’ και ο Μπενέγας στο 54’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το μομέντουμ που πήγε να χτιστεί στο ξεκίνημα του Ροντίνα στον πάγκο της, προερχόμενη από τέσσερα ματς δίχως ήττα (2-2-0), σκορπίστηκε τη Δευτέρα με την απρόσμενα βαριά ήττα από την άκρως προβληματική Ιντεπεντιέντε.

Κάκιστο το αμυντικό της transition στο 0-1, εκτέθηκε στο χώρο, γλίτωσε παρόμοιο γκολ λίγα λεπτά αργότερα, με εξ επαφής απόκρουση του κίπερ της. Φλύαρη στη δημιουργία της, από στατικές φάσεις δέχθηκε και το 0-2 και το 0-3.

Σα να μην έφτανε η η κακή εμφάνιση, η βαριά ήττα, ήρθε και ο τραυματισμός του επιτελικού “Πούλγα” Ροντρίγκες, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Ωστόσο επιστρέφει ο ταλαντούχος μέσος Φαρίας, ο οποίος ξεπέρασε το χτύπημα στα πλευρά, που τον κράτησε εκτός στα δύο τελευταία ματς.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Νιούελς – Κολόν Σάντα Φε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ