*2η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους στην ιστορία τους.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ντονκάστερ έπαιξε με στόχο να μην χάσει, κάτι που κατάφερε, αντέχοντας σχετικά άνετα και χωρίς να κινδυνεύσει έντονα την πίεση της Μπράντφορντ, φέρνοντας 0-0 εκτός έδρας. Μάλιστα είχε και φάσεις να σκοράρει, αν και έπαιξε περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Η Ντονκάστερ κατάφερε τον στόχο της, αφού έφερε 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Μπράντφορντ, δηλαδή να μην χάσει, αφού ο τρόπος που έπαιξε ήταν τέτοιος που έδειχνε πώς την ενδιέφερε περισσότερο αυτό, παρά να κερδίσει. Βέβαια έχει και το ελαφρυντικό πώς έπαιζε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και ενώ αντιμετώπιζε μία από τις θεωρητικά καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Παραμένει πάντως αήττητη σε φιλικά και στο μοναδικό της επίσημο παιχνίδι, με τέσσερις νίκες σε έξι αναμετρήσεις.

Ο προπονητής της, Γκάρι ΜακΣέφρεϊ, δήλωσε ενθουσιασμένος για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους, περιμένοντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, όπως χαρακτήρισε την σημερινή τους αντίπαλο, μία οργανωμένη και πολύ εργατική ομάδα.

Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Τόμλιν.

Ντόνκαστερ Στατιστικά

*Εχει 3/6 under 2,5 στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

*Εχει 4/6 N/G στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σάτον έφερε 1-1 εντός έδρας με την Νιούπορτ, σε έναν γενικώς ισορροπημένο αγώνα, όπου προηγήθηκε με τον Μπούγκιελ στο 24’, πριν ισοφαριστεί από τον Μπογκλ στο 38’.

Η Σάτον προέρχεται επίσης από ισοπαλία, όπως και η αντίπαλος της, αλλά με τη διαφορά πώς την έφερε εντός, με 1-1 απέναντι στην Νιούπορτ. Και το παιχνίδι της ήταν σχετικά ισορροπημένο, παρόλο που και αυτή είναι από τις ομάδες που θεωρούνται από τις πιθανές που θα διεκδικήσουν άνοδο.

Χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι ο αμυντικός Γκούντλαϊφ με τη συμμετοχή του αμφίβολη απόψε.

Σάτον Στατιστικά

*Εχει 4/7 G/G στα φιλικά και στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

*Εχει 4/7 under 2,5 στα φιλικά και στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

*Εχει 4/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα φιλικά και στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

Ντόνκαστερ – Σάτον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ