*1η αγωνιστική

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ολτρινχαμ έχασε 0-2 εντός έδρας από την Στόκπορτ, με δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο από πέναλτι του Μάντεν στο 11’ και από τον Χόρσφαλ στο 21’.

Η Ολτρινχαμ προέρχεται από μία εξαιρετικά μέτρια σεζόν, τερματίζοντας στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάρα πολύ μακριά τόσο από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς, όσο και από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στον πάγκο της παραμένει ο Φιλ Πάρκινσον, που είναι εκεί εδώ και λίγα χρόνια, αλλά το σημαντικότερο είναι πώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα θα λειτουργήσει σε πλήρως επαγγελματικά πλαίσια! Βέβαια ακόμη δεν απέκτησε κάποιους πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Στα φιλικά παιχνίδια της έκανε τα αναμενόμενα, δηλαδή κέρδισε δύο ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, χάνοντας στο πιο πρόσφατο με 0-2 εντός έδρας από την Στόκπορτ που παίζει μία κατηγορία υψηλότερα φέτος.

Τραυματίες είναι ο μέσος Μάριοτ και ο επιθετικός Κοσόλο που αναμένεται να λείψει από την πρεμιέρα.

Ολτρινχαμ Στατιστικά

*Εχει 2/3 under 2,5 μαζί με N/G στα φιλικά παιχνίδια της.

*Εχει 2/3 αγώνες με 2-3 γκολ στα φιλικά παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μέιντστοουν έφερε 2-2 εντός έδρας με την Ντάλγουιτς, ανοίγοντας το σκορ με τον Ντίκον στο έκτο λεπτό, πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Πόρτερ στο 9’, ενώ βρέθηκε και να χάνει από τέρμα του Κρασνίκι στο 64’, πριν ισοφαρίσει με τον Μπούτι στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Μέιντστοουν είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν φέτος σε αυτή την κατηγορία, καταφέρνοντας πέρυσι να πάρει τον τίτλο της Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ, εξασφαλίζοντας απευθείας την άνοδο.

Δεν κινήθηκε έντονα στο μεταγραφικό «παζάρι», αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την απόκτηση του επιθετικού Γκαντούρ από την Τσάρλτον, ο οποίος την είχε βοηθήσει πέρυσι ως δανεικός. Και στον πάγκο της παραμένει ο άνθρωπος που την οδήγησε στην άνοδο, ο Χακάν Χαϊρετίν, που βρίσκεται εκεί από τον Ιανουάριο του 2019.

Στους φιλικούς της αγώνες παρέμεινε αήττητη, φέρνοντας 2-2 εντός έδρας με την Ντάλγουιτς στον πιο πρόσφατο εξ αυτών, έχοντας παίξει έξι αγώνες, κερδίζοντας τους τέσσερις, αλλά αντιμετωπίζοντας κυρίως αντιπάλους μικρότερων κατηγοριών, φέρνοντας ισοπαλία στο πιο δυνατό που έπαιξαν, απέναντι στην Λέιτον Οριεντ.

Μέιντστοουν Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5, 5/6 στα φιλικά της παιχνίδια.

*Εχει 4/6 G/G στα φιλικά της παιχνίδια.

Ολτρινχαμ – Μέιντστοουν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ