*1η αγωνιστική

*Η Κρόουλι έχει να κερδίσει σε αυτό το γήπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2012, με πέντε ήττες σε οκτώ επισκέψεις της από τότε.

ΚΑΡΛΑΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Καρλάιλ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Μόρκαμ.

Η Καρλάιλ ολοκλήρωσε τα φιλικά της φέρνοντας ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με την Μόρκαμ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, καταφέρνοντας να παραμείνει αήττητη στην περίοδο προετοιμασίας, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Βέβαια αρχικά κέρδισε μόνο ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, αλλά εκτός του τελευταίου αγώνα επικράτησε και της Μπόλτον!

Η περσινή της χρονιά δεν εξελίχθηκε πολύ καλά, αφού τερμάτισε σχετικά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 2, στην 20η θέση, αν και δεν κινδύνευσε σοβαρά με υποβιβασμό κάποια στιγμή, στο +18 από την επικίνδυνη ζώνη.

Και επειδή όταν ήταν εντός ζώνης υποβιβασμού την ανέλαβε ο Πολ Σίμπσον, τον Φεβρουάριο, πετυχαίνοντας άνετα την παραμονή της, μόλις αυτή επιτεύχθηκε και μαθηματικά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα βρίσκεται στον πάγκο της φέτος από την αρχή της σεζόν.

Βέβαια και αυτή προμηνύεται δύσκολη, αφού είναι από τις ομάδες που δεν ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό «παζάρι», παρόλο που υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ της.

Καρλάιλ Στατιστικά

*Εχει 4/5 over 2,5 στα φιλικά της

*Εχει 3/5 N/G στα φιλικά της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΡΟΟΥΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κρόουλι έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Ολντερσοτ, δεχόμενη γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό από τον Χάρις. Και παρόλο που ισοφάρισε με τον Νάντεσαν στο 27’ και προηγήθηκε στο 51’ με παίκτη υπό δοκιμή, ισοφαρίστηκε από τον Εφιόνγκ στο 55’ και έχασε με τέρμα του Παναγιώτου στο 88’.

Η Κρόουλι ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Ολντερσοτ, ομάδα που παίζει μία κατηγορία χαμηλότερα. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στα φιλικά, κερδίζοντας αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών και φέρνοντας ισοπαλίες με Χαρτς και ΚΠΡ.

Ο ορισμός της μέτριας σεζόν πέρυσι γι’ αυτήν, αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λιγκ 2, πολύ μακριά τόσο από τις θέσεις που οδηγούσαν στα πλέι οφς, όσο και από την ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια το σημαντικότερο κομμάτι γι’ αυτήν είναι πώς θα ανταποκριθεί η νέα διοίκηση της στα δεδομένα, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία κρυπτονομισμάτων από τις ΗΠΑ. Και σε πρώτη φάση παρουσιάζεται αρκετά «διαδραστική» με τους οπαδούς της ομάδας, κυρίως τους κατόχους διαρκείας, ζητώντας συμβουλές τους ακόμη και σε μεταγραφές!

Απέκτησε μάλιστα τον περσινό πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, τον Τέλφορντ, από την Νιούπορτ, ενώ στον πάγκο της θα έχει τον Κέβιν Μπέτσι, πρώην τεχνικό της Αρσεναλ U23, που υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο δύο ετών.

Κρόουλι Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5

*Εχει τρία συνεχόμενα G/G

Καρλάιλ – Κρόουλι στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ