*19η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γιουμπίλο Ιβάτα – Χιροσίμα 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Ιαπωνίας

ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Χιροσίμα έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Γκάμπα Οσάκα, ούσα τελείως ακίνδυνη επιθετικά, ενώ δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, από τους Κουροκάβα (36’), Σακαμότο (39’), με την αντίπαλο της να έχει και δύο δοκάρια στη διάρκεια του αγώνα.

Η Χιροσίμα ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Γκάμπα Οσάκα, ούσα πολύ μακριά από τον καλό της αγωνιστικό εαυτό, με αυτήν να είναι η πρώτη της ήττα έπειτα από οκτώ αγώνες στους οποίους είχε εφτά νίκες. Και στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, με έξι νίκες, ενώ έχει μόνο μία ήττα και εννιά νίκες στους 11 τελευταίους αγώνες της.

Εχασε λοιπόν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει πιο κοντά στην πρώτη θέση, αφού ήταν το παιχνίδι εξ αναβολής που είχε να δώσει. Παραμένει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάντα στο -4 από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ασία και στο -7 από την κορυφή.

Τραυματίες και απόντες είναι οι επιθετικοί Αγιουκάβα, Εζεκιέλ, ενώ χτύπησε και ο επιθετικός Ντόουγκλας Βιεϊρά, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Νοτσούντα.

Χιροσίμα Στατιστικά

*Εχει 5/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 10/16 under 2,5 εντός έδρας το 2022, 6/10 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 9/16 N/G εντός έδρας το 2022, 6/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γιούμπιλο Ιβάτα έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Καβασάκι, ισοφαρίζοντας με τον Ιτο στο 85ο λεπτό, έχοντας βρεθεί να χάνει από γκολ του Γιαμάνε στο 33’. Και είχε δοκάρι προς τα τελευταία λεπτά, αλλά θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο γκολ, πριν ισοφαρίσει, γλιτώνοντας από το δικό της δοκάρι.

Η Γιούμπιλο Ιβάτα έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Καβασάκι, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε εξίσου εύκολα να τον χάσει και να τον κερδίσει! Δεν χάνει εδώ και τέσσερις αγώνες, με την τελευταία ισοπαλία να είναι η πρώτη μετά από τρεις σερί νίκες. Και μπορεί να μην χάνει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός, αλλά έχει πετύχει σε αυτό το διάστημα τη μοναδική της νίκη μακριά από την έδρα της στους 10 τελευταίους αγώνες!

Είναι αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικού πίνακα, στην τελευταία θέση παραμονής, στην 15η θέση του, ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, μία εκ των οποίων είναι στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Και βρίσκεται μόλις στο +2 από την ζώνη του απευθείας υποβιβασμού. όσο και από την προτελευταία που υποβιβάζεται απευθείας! Και έχει πάντα τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Τραυματίες είναι οι μέσοι Οτσου, Γιαμάντα.

Γιούμπιλο Ιβάτα Στατιστικά

*Εχει 4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/13 under 2,5 εκτός έδρας το 2022, 5/9 στο πρωτάθλημα.

Χιροσίμα – Γιούμπιλο Ιβάτα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ