*19η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Ταλίνα Κάλεφ – Φλόρα 0-2, Φλόρα – Ταλίνα Κάλεφ 2-0

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΙΖΙΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Πάιντε. Ο Βαχέρνα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Λουτς (66′) και Σάαρμα (74′). Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 38′ λόγω αποβολής του Σάαγκ.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη περισσότερο από το 38′, η Λίζιον δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-1 από την σκληροτράχηλη και ποιοτική Πάιντε. Παράλληλα άφησε πίσω την σπουδαία νίκη που πανηγύρισε στην έδρα της Ταμέκα (4-1) δέκα ημέρες νωρίτερα.

Με τους δέκα βαθμούς που συγκέντρωσε καταλαμβάνει την προτελευταία θέση κι αποτελεί το τεράστιο αουτσάιντερ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την πρωτοπόρο Φλόρα. Στις τρεις τελευταίες εντός έδρας που έδωσε κόντρα σε αυτή γνώρισε ισάριθμες ήττες (2-9 τα γκολ).

ΛΙΖΙΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΟΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (6-1) της Βάπρους. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Πόομ (14′), Κουράσκιν (15′), Καλάστε (55′), Αλίκου (66′), Κασέ (73′ αυτ.) και Μίλερ (82′), μείωσε προσωρινά ο Τίισμαα στο 39′.

Η Φλόρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την γκέλα της συμπολίτισσας και δεύτερης Λεβάντια, προσπερνώντας πανεύκολα το εμπόδιο της Βάπρους στην “A. Le Coq Arena” (6-1). Η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν σηκώνει σχολιασμό, δημιούργησε συνολικά 19 ευκαιρίες εκ των οποίων οι δέκα βρήκαν στόχο, παράλληλα δέχτηκε γκολ στη μοναδική των φιλοξενούμενων.

Πριν την έναρξη της αγωνιστική η Φλόρα παρέμενε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από τη Λεβάντια που είχε παιχνίδι περισσότερο. Αγνοεί την ήττα σε 15 εκτός έδρας αγωνιστικές με απολογισμό 12-3-0. Την Πέμπτη (7/7) υποδέχεται τη Σεϊναγιόεν για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

ΦΛΟΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Λίζιον – Φλόρα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ