Φάση των “16”

*Πρώτος αγώνας της σειράς. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μέλγαρ (07/07). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ των αγώνων, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ιντερνασιονάλ – Κόλο Κόλο.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κολομβία)

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, από τη Μπόκα Τζούνιορς, για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κυρίως, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 54’ ο Βαρέλα πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο ματς. 

Η Ντεπορτίβο Κάλι δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της το τελευταίο διάστημα, έχει να αγωνιστεί από τις 27 Μαΐου όταν αντιμετώπισε τη Μπόκα Τζούνιορς (1-0) για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες και ηττήθηκε. Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και δύο ισοπαλίες με ισάριθμες ήττες. Στις 3 Ιουλίου ξεκινά το πρωτάθλημα Κλαουσούρα στην Κολομβία. Είναι εκτός δράσης οι Μαρσίγλια και Σαλασάρ. 

Ντεπορτίβο Κάλι Στατιστικά

*3 σερί παιχνίδια έληξαν με No Goal

*6/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΕΛΓΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Περού)

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, εναντίον της Ατλέτικο Γκράου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Απερτούρα. Στο 30’ ο Κουέστα πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και παράλληλα διαμόρφωσε από το πρώτο μέρος το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μέλγαρ διανύει περίοδο φόρμας και έχει σημειώσει διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κόπα Σουδαμερικάνα. Προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία με αντίπαλο την Ατλέτικο Γκράου (1-0), η οποία ήταν πέμπτη συνεχόμενη νίκη και ένατη στα τελευταία δέκα παιχνίδια για το συγκρότημα του Λορένσο. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός αποστολής ο επιθετικός Κουέστα. 

Μέλγαρ Στατιστικά

*8/10 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*7/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 τελευταία εκτός

Ντεπορτίβο Κάλι – Μέλγαρ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ