11η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΓΚΡΟΡΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από την Ούλενσακερ/Κίσα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μόλις στο 12’ ο Γένσεν σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, όμως στο 17’ ο Όσεσταντ ισοφάρισε σε 1-1 για το ημίχρονο. Στο 84’ ο Λάνγκος πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Γκρόρουντ προέρχεται από την ήττα στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την Ούλενσακερ/Κίσα (2-1), αποτέλεσμα που της κόστισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η πορεία της στο πρωτάθλημα επίσης, δεν είναι ικανοποιητική, αφού είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Ωστόσο, έχει συγκομιδή έξι βαθμών και είναι στην τρίτη θέση από το τέλος. Έχασε την ευκαιρία για το “τρίποντο” εναντίον της Κονγκσβίνγκερ στο προηγούμενο, καθώς ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά (2-2). Σταθερά εκτός δράσης οι Άχμεντ και Πέτερσεν. 

Γκρόρουντ Στατιστικά

*Το G/G επιβεβαιώθηκε στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

*7/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε όλα τα ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΜΠΡΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-6 εκτός έδρας και αντίπαλο την Ος, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στο 18’ ο Φίνε σκόραρε για το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 29’ έκανε το 0-2. Στο 34’ ο Μίκελσεν με αυτογκόλ έκανε το 0-3 του ημιχρόνου. Στο 57’ ο Φίνε το 0-4, στο 73’ ο Έκελαντ μείωσε σε 1-4. Στο 87’ και πάλι ο Φίνε το 1-5 και στο 90’ ο Χίλτον με αυτογκόλ το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπραν είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει βρει ρυθμό και ρολάρει καλύτερα, σκοράροντας με άνεση σε όλα τα παιχνίδια της. Είχε φυσικά εύκολο έργο απέναντι στην Ος (1-6) για το Κύπελλο, πέτυχε τέσσερα γκολ ο επιθετικός Μπορντ Φίνε. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της OBOS-ligaen, έρχεται από τη νίκη στην έδρα της Στέρνταλς-Μπλινκ με σκορ 1-2. Έφτασε τις οκτώ διαδοχικές νίκες και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αμφίβολος ο Μόμπεργκ, εκτός ο κίπερ Πέτερσεν.

Μπραν Στατιστικά

*9/10 ματς τελευταία είχαν over 2.5 γκολ

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει σε όλα τα ματς εκτός έδρας

Γκρόρουντ – Μπραν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ