Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (20.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται το κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας (20/06). Η δράση με ενδιαφέρον είναι στη Λατινική Αμερική, σε Αργεντινή και Βραζιλία, ενώ στην Ευρώπη εντοπίζεται κυρίως σε πρωταθλήματα όπως της Νορβηγίας και της Ισλανδίας. Ας δούμε τα κυριότερα ματς της ημέρας πιο κάτω.

Δυνατά παιχνίδια στην Αργεντινή

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική στην Αργεντινή και το πρόγραμμα είναι πολύ ενδιαφέρον. Στη Μεντόσα η Γοδόι ψάχνει νίκη απέναντι στην Ντεφένσα για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, στη Λα Πλάτα η φορμαρισμένη, αλλά πληγωμένη Χιμνάσια υποδέχεται την Ράσινγκ. Στο Λίνιερς η Βέλεζ ψάχνει αντίδραση υποδεχόμενη την Ροσάριο Σεντράλ, που είναι σε μεταβατικό στάδιο, ενώ στο Ροσάριο ταξιδεύει η Αρχεντίνος για να αντιμετωπίσει τη Νιούελς. Τέλος, μπόλικη ισορροπία προκύπτει στο Ιντεπεντιέντε – Εστουδιάντες.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να συνεχίσει το αήττητο η πρωτοπόρος Παλμέιρας

Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι από την Α’ Βραζιλίας. Η Σάο Πάολο υποδέχεται την Παλμέιρας, που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και “τρέχει” εντυπωσιακό αήττητο σερί 18 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Τρομάζει εντός έδρας η Μπρέινταμπλικ

Από 14 εντός έδρας νίκες προέρχεται η Μπρέινταμπλικ που υποδέχεται την Ακουρέιρι, την ώρα που η Ρέικιαβικ φιλοξενείται στην έδρα της επίσης ανεβασμένης Στιαρνάν. Νωρίτερα Φραμ και Βεστμανάεγιαρ διασταυρώνουν ξίφη για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισλανδίας.