*20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

*Έρχονται από 4/7 μεταξύ τους G/G έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΡΕΣΙΣΤΕΝΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 6-1 κόντρα στην Ολίμπια. Στο 12’ το 0-1, στο 17’ το 1-1, στο 28’ το 2-1. Μετά το 61’ τα άλλα τέσσερα γκολ για την Ολίμπια, με δέκα παίκτες απ’ το 67’ η Ρεσιστένσια.

Έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο εκτός έδρας ματς με την Ολίμπια, δεν κατάφερε να διαχειριστεί την ορμή και την ποιότητα του αντιπάλου. Η Ολίμπια γύρισε το ματς μέχρι το 28’, το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, σκόραρε τέσσερις φορές απ’ το 61’ μέχρι το φινάλε, εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι η Ρεσιστένσια έπαιξε με παίκτη λιγότερο απ’ το 67’. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά το εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Σέρο Πορτένιο, δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια, είχαν προηγηθεί οι «λευκές» ισοπαλίες κόντρα σε Γκουαϊρένια (εκτός) και Σολ Ντε Αμέρικα (εντός), πέμπτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει (0-2-3). Νίκησε τελευταία φορά στις 7 Μαΐου (1-2 εκτός έδρας επί της Νασιονάλ), με 28 πόντους καταλαμβάνει την πέμπτη θέση. Στο 3-1-1 το ρεκόρ της Ρεσιστένσια στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς.

ΡΕΣΙΣΤΕΝΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Under 2.5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

12 ΟΚΤΟΥΜΠΡΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τη Σέρο Πορτένιο. Το γκολ στο 72’ απ’ τον Οβιέδο. Στο 78’ έμεινε με δέκα παίκτες η Σέρο Πορτένιο.

Το πάλεψε κόντρα στη Σέρο Πορτένιο το Σάββατο, ήταν ανταγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Έγινε ιδιαίτερα “κλειστό” παιχνίδι, δεν είχε πολλές φάσεις, κρίθηκε απ’ το γκολ του Οβιέδο στο 72’, λίγο αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες και κλήθηκε να αποκρούσει την πίεση που άσκησε ο αντίπαλος. Ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4), τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς να σκοράρει, έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες 14 αγωνιστικές (1-6-7)! Όπως είναι λογικό, καταλαμβάνει την τελευταία θέση με 13 πόντους, όσους έχει και ξ Σπορτ Αμελιάνο. Δεν έχει νίκη εκτός έδρας στο Απερτούρα (0-6-3).

12 ΟΚΤΟΥΜΠΡΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Over 2.5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Ρεσιστένσια – 12 Οκτούμπρε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ