Σε τουρνουά πόκερ στο Λας Βέγκας ο Νειμάρ

Ανανεώθηκε:
νειμαρ ποκερ

Δεύτερη καριέρα στο επαγγελματικό πόκερ μπορεί πλέον να λέει ότι κάνει ο Νεϊμάρ. Για πρώτη φορά, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε στο World Series of Poker στις ΗΠΑ.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ πήρε μέρος στο Limit Hold’em $10.000 που πραγματοποιήθηκε στο Paris Las Vegas Hotel & Casino.

Αν και ο Νεϊμάρ είχε κερδίσει θέση στο WSOP και το 2016 μετά από ένα προκαταρκτικό τουρνουά του PokerStars στο Λας Βέγκας, δεν πήρε μέρος στην κύρια εκδήλωση.  Ο λόγος ήταν πως έπρεπε να αγωνιστεί με τη Βραζιλία στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή τη φορά, όλα κύλησαν ομαλά και κάθισε στο τραπέζι ως ένας από τους 74 συμμετέχοντες του τριήμερου διαγωνισμού.

Δεν κράτησε για πολύ η παρουσία του εκεί, καθώς αποκλείστηκε πριν την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας. Όπως μεταφέρουν ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα δραστήριος. Έπαιξε μεγάλη ποικιλία αρχικών χεριών παίρνοντας ρίσκο σε αρκετές περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής είναι εκπρόσωπος του PokerStars εδώ και χρόνια. Μέσω αυτού, έχει συμμετάσχει σε μια σειρά διοργανώσεων σε όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η έκτη θέση σε event του Brazilian Series of Poker με έπαθλο $21.072.

Mε δηλώσεις του στο παρελθόν, ο Νεϊμάρ έχει παραδεχτεί ότι τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί πιο ενεργά με το πόκερ όταν τελειώσει η ποδοσφαιρική του καριέρα.