*13η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους.

ΓΚΡΕΜΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γκρέμιο έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Σπορτ Ρεσίφε σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία, αμφότερες στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ και οι δύο, χωρίς να ανησυχήσουν έντονα οι δύο τερματοφύλακες.

Η Γκρέμιο κατάφερε να φύγει αλώβητη από μία δύσκολη έδρα, φέρνοντας 0-0 στο γήπεδο της Σπορτ Ρεσίφε και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε. Διατήρησε έτσι το μηδέν στην εστία της για πέμπτο σερί αγώνα, ενώ δεν χάνει στους έξι τελευταίους, αλλά με πέντε ισοπαλίες, τέσσερις εκ των οποίων «λευκές» (0-0). Στο γήπεδό της έχασε τον πρώτο φετινό αγώνα στο εθνικό πρωτάθλημα, από την Σαπεκοένσε, αλλά μετά είναι αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια, με τρεις νίκες.

Εξακολουθεί πάντως να είναι εκτός πρώτης τετράδας και θέσεων που εξασφαλίζουν άνοδο, αλλά πλέον είναι σε απόσταση βολής, στο -1 για την ακρίβεια, από αυτές, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Θα λείψει πάλι το «δεκάρι» της ομάδας, ο μεσοεπιθετικός Φερέιρα που έπαθε έναν μυικό τραυματισμό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και οι πιο πρόσφατα χτυπημένοι, o πλάγιος μπακ Ροντρίγκο Φερέιρα, ο μέσος Μπενίτεζ, ο τερματοφύλακας Μπρένο, τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Κάνεμαν, ενώ τραυματίστηκαν και θα λείψουν και οι Εντιλσον (ΑΜ), Ελκεσον (ΕΠ), κάτι που σημαίνει πώς θα παίξει με δεξί μπακ έναν χαφ! Αλλά έχει και επιστροφές, σημαντικές μάλιστα, καθώς έγιναν καλά και είναι διαθέσιμοι ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της, Ντιέγκο Σόουζα και ο αμυντικός Μπρούνο  Αλβες, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Λούκας Σίλβα.

Γκρέμιο Στατιστικά

*Εχει εννιά συνεχόμενα under 2,5

*Εχει 8/13 under 2,5 εντός έδρας, 4/5 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σαμπάιο Κορέα ήταν κυρίαρχος του εντός έδρας αγώνα της με την Ναούτικο, κερδίζοντας με 2-0, χάρη σε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους Πιμεντίνα (39’), Γκάμπριελ Ποβέντα (45’+). Νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, κινδύνεψε να δεχθεί γκολ μόνο μία φορά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε δοκάρι και άλλες χαμένες ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

Η Σαμπάιο Κορέα επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο αγώνες, κερδίζοντας με 2-0 εντός έδρας την Ναούτικο, πραγματοποιώντας ίσως και την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Βέβαια μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα ακόμη και γενικώς δεν κερδίζει εδώ και 12 αγώνες, με εφτά ήττες σε αυτό το διάστημα.

Ανέβηκε οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 10η θέση του για την ακρίβεια, αλλά από πλευράς βαθμών είναι ακόμη πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, απ’ ότι στην πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, στο +3 και στο -4 αντίστοιχα!

Μοναδικός πλέον μακροχρόνια τραυματίας και απών είναι ο έμπειρος αμυντικός Πάρα, αλλά αρρώστησαν και θα απουσιάσουν τόσο ο αριστερός μπακ Ζοάο Βίκτορ, όσο και οι Πιμεντίνια (ΕΠ), Σοάρες (ΜΕ), με την απουσία του Πιμεντίνια να κρίνεται καθοριστική. Και τιμωρημένος είναι ο Ραφαέλ Βίλα.

Σαμπάιο Κορέα Στατιστικά

*Εχει 11/15 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 6/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 12/18 under 2,5 εκτός έδρας, 4/6 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Γκρέμιο – Σαμπάιο Κορέα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ