4η αγωνιστική

*Παιχνίδι για την Β’ κατηγορία του Nations League. Ο πρώτος κάθε ομίλου προβιβάζεται στην Α’ κατηγορία, ενώ ο τελευταίος υποβιβάζεται στην Γ’.

*Στον πρώτο γύρο: Σκωτία – Αρμενια 2-0

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΑΡΜΕΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 3-0 από την Ουκρανία, για το Nations League. Βρέθηκε πίσω στο 61ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 77′ και επτά λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στον όμιλο προέρχεται η Αρμενία. Για την ακρίβεια, την προηγούμενη αγωνιστική του Nations League, η ομάδα του Χοακίν Καπαρός αντιμετώπισε την Ουκρανία, στο ουδέτερο Λοντζ της Πολωνίας, από την οποία ηττήθηκε με 3-0.

Κατώτερη των προσδοκιών για ακόμη μια φορά, παρότι άντεξε για λίγο περισσότερο από μια ώρα, “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο τα αμυντικά της κενά στο παιχνίδι, ενώ με εξαίρεση 2-3 στιγμές της, δεν ήταν και ιδιαίτερα απειλητική προς τα αντίπαλα καρέ.

Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 στη Γλασκώβη από την αποψινή της αντίπαλο, οπότε και είναι στους τρεις βαθμούς, μετά από το 1-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Ιρλανδία. Δεν υπολογίζεται ο φορ Ζελαραγιάν, παρότι είχε βρεθεί στις αρχικές κλήσεις.

Εθνική Αρμενίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γιουρτσένκο (Πιούνικ), Μπεγκλαριάν (Ουράρτου), Μπούτσνεφ (Πιούνικ), Αβαγκιάν (Νοραβάνκ) – Αμυντικοί: Κ. Χοβνανισιάν (Αστάνα), Χαρογιάν (Κάδιθ), Χαμπαρτζουμιάν (Ανόρθωση), Μκογιάν (Αραράτ), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Ισχανιάν (BKMA Γερεβάν), Α. Χοβνανισιάν (Πιούνικ), Μονρόι (Νόα), Μαργκαριάν (Ουράρτου), Στ. Μκρτσιάν (BKMA Γερεβάν) – Μέσοι: Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ), Μαλακιάν (Αραράτ), Μπαϊραμιάν (Ροστόφ), Ούντο (Αραράτ-Αρμίνια), Μπιτσακστιάν (Πογκόν), Μπαμπαγιάν (Βάιλε), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Ανγκούλο (Αραράτ-Αρμίνια), Ντασιάν (Πιούνικ), Χαρουτιουνιάν (Αραράτ-Αρμίνια), Σερομπιάν (BKMA Γερεβάν), Ρ. Μκρτσιάν (Αραράτ) – Επιθετικοί: Ανταμιάν (Κλαμπ Μπριζ)

Αρμενία Στατιστικά

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΚΩΤΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Ιρλανδία, για το Nations League. Βρέθηκε πίσω στο 20′, δέχθηκε δεύτερο τέρμα οκτώ λεπτά αργότερα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 51′.

Την πρώτη της απώλεια στον όμιλο είχε από την πλευρά της η Σκωτία. Για την ακρίβεια, το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Στιβ Κλάρκι φιλοξενήθηκε από την Ιρλανδία, στο μεταξύ τους ντέρμπι, στην έδρα της οποίας γνώρισε βαριά ήττα με 3-0.

Αρκετά τα λάθη και από τις δυο πλευρές στο πρώτο ημίχρονο, με την ίδια να πληρώνει τα δικά της και να μην εκμεταλλεύεται αυτά της αντιπάλου της, δεχόμενη δυο τέρματα σε μικρό χρονικά διάστημα στο πρώτο ημίχρονο. Έδειξε περισσότερη συγκέντρωση στο δεύτερο, όμως και πάλι δεν ήταν ικανή να απειλήσει ιδιαίτερα. Αντιθέτως, δέχθηκε ένα τρομερό τρίτο τέρμα και έμεινε με άδεια χέρια.

“Στηρίζω αυτά τα παιδιά. Τα στηρίζω 100% επειδή είναι οι καλύτεροι παίκτες που διαθέτει η χώρα. Θα αντιδράσουμε σίγουρα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Αρμενία και θα πάρουμε αποτέλεσμα. Το οποίο δεν θα είναι κάποιο άλλο πέρα από τη νίκη”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Εθνική Σκωτίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), ΜακΚρόρι (Ρέιντζερς), Κέλι (Μάδεργουελ) – Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλεϊ (Νόριτς), Ο’Ντόνελ (Μάδεργουελ), Χέντρι (Κλαμπ Μπριζ), Πάτερσον (Έβερτον), Τέιλορ (Σέλτικ), Χίκεϊ (Μπολόνια), ΜακΚένα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Σούταρ (Χαρτς), Ράλστον (Σέλτικ) – Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκίλμουρ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Κάμπελ (Λούτον) – Επιθετικοί: Κρίστι (Μπόρνμουθ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Μπράουν (Στόουκ), Στιούαρτ (Σάντερλαντ)

Σκωτία Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

Αρμενία – Σκωτία στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ