1η αγωνιστική – Φάση ομίλων

*Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου προκρίνεται στο Final 4 της διοργάνωσης. Η τελευταία υποβιβάζεται στη League B. 

*Μετρούν 3/5 παιχνίδια με No Goal γκολ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Κροατία δεν έχει υποστεί ήττα από την Αυστρία σε 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΚΡΟΑΤΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με σκορ 2-1 εντός έδρας τη Βουλγαρία, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 63’ αποβλήθηκε ο Τσαλέτα-Τσαρ. Στο 69’ ο Ντεσπόντοφ έκανε το 0-1 και στο 71’ αποβλήθηκε. Στο 76’ ο Μόντριτς με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 80’ ο Κράμαριτς ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Εξακολουθεί να έχει καλή πορεία η Κροατία σε προκριματικές φάσεις, έχει εξάλλου καθιερωθεί στις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Κέρδισε την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως πριν από αυτό έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στον όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League. Μέσα στο 2022 δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις, έπαιξε δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι σε Σλοβενία και Βουλγαρία.

Νίκησε το τελευταίο απέναντι στους Βούλγαρους με σκορ 2-1, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 στο πρώτο, εναντίον των Σλοβένων. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας παραμένει ο Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2017. Όσον αφορά τις επιλογές του, δεν είναι στην αποστολή οι Λόβρεν, Μπάντελι, Πέρισιτς, Λιβάγια και Ρέμπιτς. 

Εθνική Κροατίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ίβουσιτς (Όσιγεκ), Λάμπροβιτς (Ριέκα) – Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Γκβάρντιολ (Λειψία), Σόσα (Στουτγκάρδη), Πόνγκρατσιτς (Ντόρτμουντ), Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου), Έλριτς (Σπέτσια), Σούταλο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ) – Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Ιβάνουσεκ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μάγερ (Ρεν), Γιάκιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σούτσιτς (Λειψία) – Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Όρσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μπούντιμιρ (Οσασούνα).

Κροατία Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/6 παιχνίδια τελευταία είχαν over 2.5

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σκωτία, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Στο 28’ ο Χέντρι σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 56’ ο ΜακΓκιν πέτυχε δεύτερο τέρμα, όμως στο 75’ ο Γκρέγκοριτς μείωσε σε 1-2 και στο 82’ ο Σεπφ ισοφάρισε για το τελικό 2-2. 

Η Αυστρία δε κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, συνεπώς η σημαντικότερη διοργάνωση που υπάρχει στον ορίζοντα είναι το Nations League, στο οποίο κάνει πρεμιέρα εναντίον της Κροατίας. Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται πλέον ο Γερμανός Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία απέτυχε να οδηγήσει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Αυστρία έχασε από την Ουαλία με σκορ 2-1 στο ματς για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε το Μάρτιο, ήταν το φιλικό απέναντι στη Σκωτία (2-2). Ο Ράνγκνικ στις πρώτες του κλήσεις, επεφύλασσε ορισμένες εκπλήξεις και αλλαγές. Είναι εκτός ο κίπερ Μπάχμαν, οι αμυντικοί Χίντερεγκερ, Ντράγκοβιτς, Ούλμερ, και οι μέσοι Ιλζάνκερ, Σεπφ, Γκρίλιτς, Σάουμπ.

Εθνική Αυστρίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Λίντερ (Βασιλεία), Πεντς (Αούστρια Βιέννης), Φράιζλ (Σάλκε) – Αμυντικοί: Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Πος (Χόφενχαϊμ), Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Ντάνσο (Λανς), Βέμπερ (Ζάλτσμπουργκ), Τράουνερ (Φέγενορντ), Φριντλ (Βέρντερ Βρέμης) – Μέσοι: Λάτσαρο (Μπενφίκα), Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Λάιμερ (Λειψία), Μπάουμγκαρτνερ (Χόφενχαϊμ), Σάιβαλντ (Ζάλτσμπουργκ), Λιούμπισιτς (Κολωνία), Βολφ (Σουόνσι) – Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Ζάμπιτσερ (Μπάγερν Μονάχου), Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Βάιμαν (Μπρίστολ Σίτι), Ονισίβο (Μάιντς), Κάλαϊτζιτς (Στουτγκάρδη).

Αυστρία Στατιστικά

*4 σερί παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*3/5 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ

Κροατία – Αυστρία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ