10η αγωνιστική

*Αήττητη η Ντάλκουρντ στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Έργκριτε, στα οποία και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

ΕΡΓΚΡΙΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Έστερσουντ, για το πρωτάθλημα. Λίγα πράγματα και από τις δυο πλευρές στον αγωνιστικό χώρο.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Έργκριτε, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες μέχρι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπρίνιαρ Γκούναρσον φιλοξενήθηκε από την Έστερσουντ, με την οποία έμεινε στο μηδέν. Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών και δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική προς την αντίπαλη εστία. Σταθερά λοιπόν στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις τρεις βαθμούς. Εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Γουίλιαμ Σβένσον και Αϊντάρους Αμπουκάρ, καθώς και οι Κέβιν Άκερμαν και Ελίας Γκούσταφσον που συμπλήρωσαν κάρτες.

Έργκριτε Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Βαστέρας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 πριν από το μισάωρο (13′, 27′) και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα, με τον Καμπάσι στο 63ο λεπτό.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Ντάλκουρντ, μετά από δυο παιχνίδια όπου και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε με υπηρεσιακό τεχνικό τη Βαστέρας, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πριν ακόμη συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, στο δεύτερο προσπάθησε να δείξει κάτι καλύτερο και παρά τη μείωση, δεν ήταν ικανή για το κάτι παραπάνω. Μετά και από αυτή την απώλεια, είναι στους επτά βαθμούς και παραμένει χαμηλά, μετά και την επιστροφή στην κατηγορία.

Ντάλκουρντ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έργκριτε – Ντάλκουρντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ