15η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 12/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τα 11 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Goal/Goal!

* Αήττητη η Κατόλικα στα 11 τελευταία εντός (9-2-0) με την Αντοφαγκάστα

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Ταγιέρες. Το γκολ του Εσκιβέλ στο 61’ έκρινε το παιχνίδι.

Πυροτέχνημα αποδείχθηκε η νίκη των τετράκις πρωταθλητών στο (δεύτερο) ντεμπούτο του Χολάν στον πάγκο, μετά το 3-0 επί της Λα Καλέρα στις 14 του μηνός, έχασαν τα τρία τελευταία παιχνίδια, με νέες προβληματικές εμφανίσεις.

Την Τρίτη πήγε αποκλεισμένη στην αυλαία του ομίλου στο Κόπα Λιμπερταδόρες και ηττήθηκε εντός από την Ταγιέρες σε ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι. Το γεγονός ότι την ίδια ώρα έχασε και η Σπόρτινγκ Κριστάλ, την στέλνει στα νοκ άουτ του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Το προηγούμενο Σάββατο ήταν κακή στην έδρα της Αουντάξ, δικαίως ηττήθηκε (3-2), με την άμυνά της να έχει (ξανά) κενά. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 17 τελευταία παιχνίδια της, κράτησε το μηδέν πίσω μόνο στο προαναφερθέν 3-0 επί της Λα Καλέρα!

Η διαφορά από την κορυφή και την τριάδα του Λιμπερταδόρες πήγε στο -12 και η διακοπή που ακολουθεί είναι αναγκαία για την ομάδα, ώστε να σώσει ότι σώζεται από τη φετινή σεζόν.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Δέχθηκε γκολ στα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Ντεφένσα ι Χουστίσια. Ο Ουρτάδο άνοιξε το σκορ στο 42’ και ο Λόπες διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 73’.

Μία τρύπα στο νερό έκανε η Αντοφαγκάστα στο Φλορένσιο Βαρέλα την Τρίτη, πήρε με δόση τύχης το διπλό στην έδρα της Ντεφένσα ι Χουστίσια, αλλά η πρόκριση στο Σουνταμερικάνα είχε χαθεί προ πολλού.

Το προηγούμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα έσωσε το βαθμό ισοφαρίζοντας δις την Έβερτον (2-2 εντός). Η έλλειψη ταχύτητας στην άμυνα στοίχισε στα δύο τέρματα των αντιπάλων, ισοφάρισε με τυχερό πέναλτι από στατική φάση στο τέλος.

Παραμένει ουραγός στην κατηγορία, με μόλις δύο νίκες σε 14 παιχνίδια της λίγκας, στα τρία τελευταία ταξίδια της υπέστη ισάριθμες ήττες δίχως να σκοράρει.

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Αντοφαγκάστα την Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ