Φάση ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, 6η αγωνιστική (τελευταία)

*Όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, προκρίνονται στην επόμενη φάση οι πρώτοι κάθε ομίλου.

*Η Ατλέτικο Τζούνιορ με νίκη σφραγίζει οριστικά την πρώτη θέση και την πρόκριση. Την βολεύει και η ισοπαλία, αρκεί η Φλουμινένσε να μην καλύψει την απαιτούμενη διαφορά τερμάτων (+6 έναντι +1). Μόνο νίκη χρειάζεται η Ουνιόν Σάντα Φε για να πάρει αυτή την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση. 

*Στο πρώτο παιχνίδι (7/4): Ουνιόν Σάντα Φε – Ατλέτικο Τζούνιορ 1-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, την αδικεί το εντός έδρας 1-1. Μπήκε φουριόζα και πήρε το προβάδισμα στο 18′ αλλά στην συνέχεια κλείστηκε στα καρέ της ανεξήγητα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατόρθωσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει με τον ίδιο ζήλο, το πλήρωσε στο 60′ με το γκολ της ισοφάρισης.

Έχει καταφέρει σε όμιλο με δύο ομάδες από Βραζιλία και Αργεντινή αντίστοιχα, να έχει το πάνω χέρι και να ορίζει η ίδια την τύχη της την τελευταία αγωνιστική. Διψά για διάκριση στον θεσμό, για αυτό και τον έχει προσεγγίσει από την αρχή με μεγάλη σοβαρότητα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που παραμέλησε κάπως το πρωτάθλημα τον τελευταίο μήνα.

Ατλέτικο Τζούνιορ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, συνεπώς έχει να αγωνιστεί από το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Φλουμινένσε την περασμένη αγωνιστική του Σουνταμερικάνα. Απείλησε στο ξεκίνημα χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει και στην συνέχεια έπαιξε αρκετά έξυπνα, αφού άφησε την κατοχή στην αντίπαλό της και η ίδια περίμενε υπομονετικά και επιτίθονταν με αντεπιθέσεις. Εν τέλει, καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει γκολ νίκης.

Όλο το βάρος έχει πέσει καιρό τώρα στο Σουνταμερικάνα, με νίκη απόψε παίρνει μία σπουδαία πρόκριση σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό όμιλο. Η πορεία της στο Λιγκ Καπ Αργεντινής ήταν απογοητευτική και έμεινε εκτός πλέι οφ, συνεπώς οι διεθνείς υποχρεώσεις της συνιστούν μέχρι στιγμής το αποκούμπι των παικτών της. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο βασικός στόπερ Πολέντα.

Ουνιόν Σάντα Φε Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ