*Φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

*6η Αγωνιστική του 4ου ομίλου.

*Από τον όμιλο προκρίνονται μόνο οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση και θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Αγιακούτσο-Σάο Πάολο 2-3.

*Η Σάο Πάολο έχει προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Κορίνθιανς με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικ΄ςη του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καγιέρι στο 45+6’, όμως δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Άντσον στο 80’.

Καλή εμφάνιση για τη Σάο Πάολο απέναντι στην Κορίνθιανς. Τρομερά δημιουργική στο πρώτο μέρος, απείλησε με πολλές από τις ευκαιρίες της την αντίπαλη εστία και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη άλλαξε η εικόνα του ματς, με τους γηπεδούχους αυτή τη φορά να έχουν τα ινία, βρίσκοντας εν τέλη το γκολ της ισοφάρισης μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Εξασφαλισμένο το εισιτήριο για τη ναοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης κι έτσι σήμερα η αναμέτρηση έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα για εκείνη. Θέλει φυσικά να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της στη φάση των ομίλων διατηρώντας το αήττητο σερί της, ενώ αναμένεται να παίξει απελευθερωμένα και χωρίς άγχος, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στο κοινό της. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκετά σταθερή στο σκοράρισμα, όμως δυσκολεύεται αρκετά να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και αυτό της έχει κοστίσει σε πολλές περιπτώσεις σημαντικούς βαθμούς. Μπροστά στο κοινό της «τρέχει» νικηφόρο σερί έντεκα αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα βρει δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε μία από αυτές.

Σάο Πάολο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΠΕΡΟΥ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μέλγκαρ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ιμπερίκο στο 79’.

Τρίτη σερί ήττα για την Αγιακούτσο, αυτή τη φορά κόντρα στη Μέλγκαρ. Ελάχιστες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία κι έτσι έμεινε στο μηδέν μεσοεπιθετικά. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους και παρά τη σταθερή αμυντική λειτουργία που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εν τέλη υπέκυψε λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Αντίδραση θέλει να βγάλει αποχαιρετώντας παράλληλα τη διοργάνωση με θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζει πως θα έχει δύσκολο έργο σε μια πολύ σκληρή έδρα, όμως έχει αποδείξει πως είναι αρκετά μαχητική στις εξόδους της, βρίσκοντας δίχτυα και δυσκολεύοντας κάθε αντίπαλο. Δέχεται παράλληλα πολύ εύκολα γκολ και αυτό την έχει φέρει αυτή τη στιγμή σε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών μακριά από το γήπεδό της. Η τελευταία της νίκη ήταν στα μέσα του Απριλίου κόντρα στη Βίλστερμαν (0-2) και έκτοτε μετράει δύο ισοπαλίες και εφτά ήττες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αγιακούτσο Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σάο Πάολο – Αγιακούτσο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ