Φάση ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, 6η αγωνιστική (τελευταία)

*Η Ιντεπεντιέντε για να τερματίσει πρώτη χρειάζεται νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ. Αντίστοιχα, η Σεαρά βολεύεται με νίκη, ισοπαλία ή ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά.

*Όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, προκρίνονται στην επόμενη φάση οι πρώτοι κάθε ομίλου.

*Στο πρώτο παιχνίδι (6/4): Σεαρά – Ιντεπεντιέντε 2-1

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, συνεπώς έχει να αγωνιστεί από το 4-0 επί της Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα την περασμένη αγωνιστική του Σουνταμερικάνα. Κυριάρχησε στο απόλυτο και το σκορ τα λέει όλα, ενώ το αξιοπερίεργο είναι πως έβγαλε 40 (!) τελικές προσπάθειες και σκόραρε μόλις τέσσερις φορές. Άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 41′ και τον ολοκλήρωσε στο 90′.

Έκανε το καθήκον της απέναντι στους αδύναμους Βενεζουελάνους και τώρα καλείται να καταβάλλει μίνι υπέρβαση για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Η ήττα στην Βραζιλία την πρώτη αγωνιστική ίσως αποδειχθεί καθοριστική, αφού πέραν της νίκης, πρέπει να σκοράρει περισσότερο από μία φορά και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Σύμμαχός της οι παραπάνω μέρες ξεκούρασης αλλά και το «βάρος» της φανέλας της.

Ιντεπεντιέντε Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να μείνει όρθια στην έδρα της Σάντος (0-0) την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έδειξε την θετική δυναμική στην οποία βρίσκεται, κόντεψε να προηγηθεί στα μισά του πρώτου μέρους ενώ ήλεγχε και τα μετόπισθεν. Έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοέλιο στο 65′ αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και την πίεση που άσκησε η αντίπαλος, άντεξε μέχρι τέλους.

Πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μία αψεγάδιαστη πορεία στην διοργάνωση και κρατάει την πρόκριση στα χέρια της. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και να έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα (έκτοτε 0-2-3), αλλά έχει ελαφρυντικό καθώς βγάζει δύσκολο πρόγραμμα. Παρουσιάζεται σε κάθε περίπτωση πιο ανταγωνιστική με τον τεχνικό Ντοριβάλ Τζούνιορ στον πάγκο της.

Σεαρά Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*Παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (2-2-0)

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΣΕΑΡΑ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ