Δεύτερος γύρος των πλέι οφ ανόδου στην Α’ Ολλανδίας. Διπλοί αγώνες. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Χέρακλες Αλμέλο στις 21/5.

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντεν Χάαγκ – ΦΚ Αϊντχόφεν.

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 3,5!

*Απόλυτα ισορροπημένη η μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Εξέλσιορ από το 2005 και μετά (4-2-4).

ΕΞΕΛΣΙΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ, επικρατώντας με 0-2 της Ρόντα εκτός έδρας στην παράταση. Ισορροπημένη η κανονική διάρκεια του αγώνα, στην Εξέλσιορ όμως ανήκαν οι δύο μεγαλύτερες φάσεις του αγώνα, μία σε κάθε ημίχρονο. Το 0-0 ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας, αφού ο αρχισκόρερ Νταλίνγκα αστόχησε σε πέναλτι στο 67′. Στην παράταση, έδειξε μεγαλύτερη φρεσκάδα και πήρε την πρόκριση με γκολ στο 95′ και στο 120′ αντίστοιχα.

Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ, πλέον το εμπόδιο ανεβαίνει εξαιρετικά επικίνδυνα και θα αντιμετωπίσει ομάδα της πρώτης κατηγορίας. «Είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε αν μπορούμε να ανταποκριθούμε  σε ένα παιχνίδι με ομάδα της Eredivisie», τόνισε ο τεχνικός Ντιρκχάουζεν.

Εξέλσιορ Στατιστικά

*Προέρχεται από έξι συνεχόμενες ισοπαλίες!

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 3,5!

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Σπάρτα και ηττήθηκε με 1-3. Ανώτερη στο πρώτο μέρος, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στο 45′ κόντρα στην ροή του ματς και στην συνέχεια κατέρρευσε. Δέχτηκε άλλα δύο γκολ στην επανάληψη (69′,79′) ενώ ενδιάμεσα έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Πέτυχε απλώς το γκολ της τιμής στο 83′.

Υπέστη τεράστιο σοκ καθώς όλη την χρονιά δεν είχε φτάσει στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η αγωνιστική ανάκαμψη ορισμένων ομάδων και οι τρεις σερί ήττες στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικέ, ήταν οι παράγοντες που ουσιαστικά την οδήγησαν στην διαδικασία των πλέι άουτ. Οι εξελίξεις ραγδαίες, αφού απομακρύνθηκε άμεσα ο τεχνικός Βόρμουτ και η διοίκηση αποφάσισε να παίξει τα παιχνίδια της χρονιάς με τον υπηρεσιακό Ρένε Κόλμσχοτ.

Χέρακλες Αλμέλο Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία (1-1-4)

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ