Τελευταία αγωνιστική

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η τελική κατάταξη καθορίζεται από τη διαφορά τερμάτων των ομάδων.

*Α’ Γύρος: Βικτώρια Κολωνίας – Μπραουνσβάιγκ 1-2.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Μέπεν, για την περασμένη αγωνιστική. Ήταν κακή στο α’ μέρος και έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ με 2-0 στο 16′, αλλά κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 34′.  Μπήκε δυνατά στο 2ο ημίχρονο, κυριάρχησε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (2-2 στο 68′). Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 79′, αλλά κατάφεραν να “κλέψουν” τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ήταν η πρώτη της ήττα μετά από έξι αγωνιστικές. Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο της στη 2.Bundesliga, μετά από μόλις μία σεζόν απουσίας. Μετράει μόλις 1 ήττα στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τρία από αυτά.

Τραυματίας ο Κόνσμπρουχ. Γενικά εκτός ο Μέι.

Μπραουνσβάιγκ Στατιστικά

*Over2.5+g/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Καϊζερσλάουτερν, για την περασμένη αγωνιστική. Κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο, παίρνοντας δίκαια προβάδισμα δύο τερμάτων στο 38′. Παθητικός ο ρόλος της στο β’ μέρος, χωρίς ωστόσο να το πληρώσει, με την άμυνα της να αντέχει στην πίεση των φιλοξενούμενων και το 2-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με την οποία και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης, όντας πλέον βαθμολογικά αδιάφορη. Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 4 από τα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της, με δύο από αυτά να λήγουν με 0-1 υπέρ της.

Τραυματίες παραμένουν οι Ντε Βίτα, Κλέφισχ και Τιλ.

Βικτώρια Κολωνίας Στατιστικά

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ – ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ