7η αγωνιστική

*Με n/g ολοκληρώθηκαν τα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Χόνκα, για την περασμένη αγωνιστική. Κατώτερη των γηπεδούχων καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε, ωστόσο να προηγηθεί στο 48′, με τη μοναδική της ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο. Η Χόνκα αντέδρασε άμεσα, κάνοντας το 1-1 στο 49′, με την Τούρκου να μένει με παίκτη λιγότερο στο 65ο λεπτό του αγώνα. Δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους την ισοπαλία, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται στο 86′ (αυτογκόλ του Κέτινγκ).

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, από ομάδες στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, στο +1 από την εξάδα του υποβιβασμού. “Περιμένουμε ένα σκληρό, σωματικό παιχνίδι από τη Χέλσινγκφορς. Είναι πολύ δυνατοί στις αντεπιθέσεις, κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα σήμερα”, δήλωσε ο αμυντικός των γηπεδούχων, Νίσκα.

Τιμωρημένος ο Αρσάλο. Τραυματίες οι Χιβάρινεν, Λέπιστο, Παανάνεν και Χαμαλάινεν.

Ίντερ Τούρκου Στατιστικά

*3 συνεχόμενα n/g εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ούλου, για την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις και τις δύο ομάδες, έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′. Εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων στο 2ο ημίχρονο και ισοφάρισε σε 1-1 στο 51′. Καμία τους δεν κατάφερε να διασπάσει ξανά την αντίπαλη άμυνα, στις λίγες φάσεις που είχε το υπόλοιπο παιχνίδι και το 1-1 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Παίζει καλύτερα με τον Παατελάινεν στον πάγκο της, αλλά ακόμη αγνοεί τη νίκη μετά από 6 αγώνες της στο πρωτάθλημα (0-2-4). Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -7 από την πρώτη εξάδα. Με g/g ολοκληρώθηκαν και τα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τις δύο ήττες της να έρχονται με το ίδιο σκορ (2-1).

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Χέλσινγκφορς Στατιστικά

*Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν και τα 7 παιχνίδια της στη φετινή σεζόν.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ