S.O.S. για την ιστορική Τζένοα

Ανανεώθηκε:
ΤΖΕΝΟΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Καλά μας πήγε η χτεσινή βραδιά, αφού εκτός από το over που δεν μας βγήκε στη Φρανκφούρτη, στα άλλα 4 σημεία, πέσαμε μέσα στις προβλέψεις στοιχήματος. Για την Αγγλία, έπεσε λίγο βαριά ο τριπλός αποκλεισμός των Μαν. Σίτι, Γουέστ Χαμ και Λέστερ, αλλά τουλάχιστον για μας τους υπόλοιπους, προέκυψαν δυνατοί τελικοί και στις τρείς διοργανώσεις και χωρίς να έχουμε και «εμφύλιους».

Τα Τίρανα θα ζήσουν μεγάλες στιγμές με την παρουσία του Μουρίνιο και της Ρόμα, ενώ εύχομαι, Σκωτσέζοι και Γερμανοί, να μην κάνουν λαμπόγυαλα την πανέμορφη Σεβίλη.

Για σήμερα, έχουμε προγνωστικά στοιχήματος με δύο επιλογές από Ιταλία και Γαλλία, όπου η Γιουβέντους έχει στα χέρια της, την τύχη της πιο παλιάς ιταλικής ομάδας, της Τζένοα, ενώ η Μονακό, θέλει να διασκεδάσει τον αποκλεισμό στομπάσκετ, με μια νίκη για… Τσάμπιονς Λιγκ.

Τζένοα – Γιουβέντους Προγνωστικά

Στο Τζένοα – Γιουβέντους, οι γηπεδούχοι είναι στο χείλος του γκρεμού και η Γιουβέντους είναι αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει τη θέση της στην τετράδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όλα φυσικά σε αυτό το κρίσιμο ματς για τους γηπεδούχους, εξαρτώνται, από τις ορέξεις της «Κυρίας». Αυτό που μπορεί να συμβεί και να δώσει ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στη Τζένοα, είναι ότι, ενόψη του τελικού κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη με την Ίντερ, ο Αλέγκριμπορεί να μην κατεβάσει την πιο δυνατή 11άδα απόψε για την Γιουβέντους, για να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές και να τους έχει φρέσκους, κόντρα στους «Νερατζούρι».

Τζένοα – Γιουνέντους στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νομίζω πως αξίζει το ρίσκο να δώσουμε πιθανότητες στη Τζένοα, η οποία έχει καταφέρει να νικήσει δύο φορές την Γιούβε, στα τελευταία 5 παιχνίδια που την υποδέχτηκε στο «Λουίτζι Φεράρις». Το κακό για την ομάδα του Μπλέσιν, είναι ότι δεν σκοράρει εύκολα, έχει πετύχει μόνο 25 γκολ εφέτος, αλλά γνωρίζοντας ότι με ήττα σήμερα, πέφτει κατηγορία, πιστεύω θα …λυσσάξει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Λιλ – Μονακό Προγνωστικά

Η πρωταθλήτρια Λιλ, παίζει για την τιμή των όπλων πλέον, αλλά η νίκη που έκανε την περασμένη εβδομάδα με την Στρασμπούρ εντός έδρας (1-0), είναι η μοναδική στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα και 3 ήττες! Και υποδέχεται μια Μονακό, η οποία έρχεται με σπασμένα φρένα, από τις 7 σερί νίκες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα και η οποία θέλει μόνο νίκη κι απόψε, για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων που έχουν απομείνει για το Τσάμπιονς Λιγκ (η Παρί έχει το πρώτο).

Λιλ – Μονακό στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Πριγκιπάτου, ισοβαθμεί με την 3η Ρεν και απέχει 3 βαθμούς από την 2ηΜαρσέϊγ. Και φυσικά, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, στα 3 παιχνίδια που απομένουν, με το σημερινό. Πέρυσι, που η Λιλ πήρε τον τίτλο, οι Μονεγάσκοι είχαν χάσει στην έδρα της με 2-1, αλλά είχαν προηγηθεί 3 σερί νίκεςτους εκεί, όπου είχαν μάλιστα πετύχει 9 γκολ και δέχτηκαν μόνο 1!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τζένοα – Γιουβέντους ➡1Χ (απόδοση  1.80)

Λιλ – Μονακό ➡ 2  (απόδοση  1.90)

Τζένοα – Γιουβέντους ➡1Χ  (απόδοση  1.80)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ