*Δεύτερος ημιτελικός. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φέγενορντ και Μαρσέιγ στον τελικό.

*Η Ρόμα έχει νικήσει τα 12 από τα 20 εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι σε αγγλικές ομάδες, στις διοργανώσεις της UEFA.

*Α’ ματς: Λέστερ – Ρόμα 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΡΟΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μπολόνια, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, πίεσαν για ένα γκολ, όμως η αμυντική λειτουργία της Μπολόνια ήταν καλή.

Η Ρόμα μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσω της κατάταξης του πρωταθλήματος και με την ισοπαλία κόντρα στη Μπολόνια (0-0) έχασε και μαθηματικά τις ελπίδες της για την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει εξασφαλίσει την εξάδα και το ενδιαφέρον της στρέφεται και στις εναπομείνασες τρεις αναμετρήσεις στη Serie A. Στο πρώτο ματς εναντίον της Λέστερ παρότι πήρε από νωρίς το προβάδισμα, δεν το διατήρησε, “λυγίζοντας” στην πίεση και τον ρυθμό που επέβαλαν οι “Αλεπούδες” στο δεύτερο μέρος. Οι “Τζιαλορόσι” δεν έχουν σημειώσει νίκη για τέσσερις αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Τη Δευτέρα παίζει με τη Φιορεντίνα εκτός έδρας, παιχνίδι κρίσιμο για την εξάδα. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον επιτελικό χαφ Μχιταριάν λόγω τραυματισμού. 

Ρόμα Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια είχαν γκολ εκατέρωθεν

*3/4 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΛΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-1 εκτός έδρας από την Τότεναμ, για το πρωτάθλημα. Στο 13’ η Λέστερ είχε σουτ στο δοκάρι, όμως στο 22’ ο Κέιν με κεφαλιά έκανε το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 60’ ο Σον σκόραρε για το 2-0 και ο ίδιος παίκτης στο 79’ έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Ιχεανάτσο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Λέστερ έχει μείνει αρκετά πίσω στην κατάταξη του πρωταθλήματος αναφορικά με τις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο την Τότεναμ (3-1), σ’ ένα ματς που ξεκίνησε καλά, όμως από το σημείο που δέχτηκε το πρώτο τέρμα, υστέρησε σε απόδοση. Ήταν η δεύτερη ήττα στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, διάστημα στο οποίο δεν έχει σημειώσει νίκη, μετρώντας ως θετικά αποτελέσματα, μονάχα τρεις ισοπαλίες. Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής δεν υπολογίζει για τον αγώνα στην “αιώνια πόλη” τους τραυματίες Ντιντί και Μπέρτραντ. Δίνεται αμφίβολος ο επιτελικός μέσος Μάντισον. 

Λέστερ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/6 παιχνίδια τελευταία είχαν “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 9/10 τελευταία εκτός έδρας

Ρόμα – Λέστερ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ