*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σασουόλο – Κάλιαρι 2-2

*Στο Κύπελλο: Σασουόλο – Κάλιαρι 1-0

*GG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΑΛΙΑΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Γιουβέντους. Ο Ζοάο Πέδρο άνοιξε το σκορ στο 10′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Ντε Λιχτ (45′) και Βλάχοβιτς (75′).

Από πέντε σερί ήττες προέρχεται η Κάλιαρι, την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε μία εντός προγράμματος από την Γιουβέντους στη Σαρδηνία (2-1). Άνοιξε το σκορ στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε σε όλη την αναμέτρηση, προτού ισοφαριστεί λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου. Είχε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια και το πλήρωσε στο 75′, όταν ο Βλάχοβιτς πραγματοποίησε την ανατροπή των δεδομένων.

Παραμένοντας στους 25 βαθμούς η Κάλιαρι βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, έξι στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. “Παίρνω όλες τις ευθύνες πάνω μου, ωστόσο χάσαμε πολλού βαθμούς από ατυχία. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να καθορίσουμε το μέλλον μας”, είπε ο προπονητής Ματζάρι. Την ποινή τιμωρίας του εξέτισε ο Γκράσι, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γκολντανίγκα.

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Αταλάντα. Ο Τραορέ πέτυχε ντοπιέτα (24′, 61′) για τους γηπεδούχους, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μούριελ (90+3′).

Η Σασουόλο επέστρεψε άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών, μετά την ήττα που γνώρισε στο “Olimpico” από την Λάτσιο (2-1), προσπερνώντας το εμπόδιο της Αταλάντα στο “MAPEI” (2-1) την προηγούμενη βδομάδα. Μόλις στο 11′ είδε τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι, προτού αναλάβει εξ ολοκλήρου τα ηνία της αναμέτρησης. Παρουσιάστηκε αποτελεσματική και είχε δύο δοκάρια, δέχτηκε το γκολ από λάθος διώξιμο του νεαρού Τρεσόλντι.

Ήταν η πέμπτη νίκη σε επτά αγωνιστικές για τους “νεροβέρντι” που διατηρούν μόνο βαθμολογικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. “Η αναμέτρηση με την Κάλιαρι είναι ιδιαίτερα ύπουλη. Θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα”, υπογράμμισε ο προπονητής Ντιονίζι. Στο κέντρο επιστρέφει ο Φρατέζι που εξέτισε την ποινή του, για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει ο Μούλντουρ. Νοκ άουτ τέθηκε ο Μπεράρντι, τη θέση του θα πάρει ο Ντεφρέλ. Στην αποστολή βρίσκεται μετά από έξι μήνες ο Τζούριτσιτς.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 24/28 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 24/28 τελευταία παιχνίδια της.

Κάλιαρι – Σασουόλο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ