35η αγωνιστική

*Μετρούν 9/11 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 6 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Πονφεραντίνα – Αλμερία 1-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΛΜΕΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 11’ ο Ιγνάσι Μικέλ σκόραρε για το 1-0, όμως στο 21’ ο Ρομπερτόνε ισοφάρισε με κεφαλιά για το 1-1. Στο 65’ αποβλήθηκε ο Ακιέμε και στο 90+2’ ο Βιγιάρ για την Αλμερία. 

Η Αλμερία απέπασε ισοπαλία στην έδρα της Ουέσκα (1-1) για την 34η αγωνιστική και συνεχίζει τη μάχη της για να ανακτήσει τη δεύτερη θέση αρχικά και να κερδίσει την απευθείας άνοδο. Μετά την απώλεια βαθμών που είχε τη δεύτερη στην κατάταξη Βαγιαδολίδ, η ομάδα του Ρούμπι έχει μια “χρυσή” ευκαιρία να προσπεράσει στο +1. Δε διανύει την ιδανική αγωνιστική περίοδο, έχει μείνει χωρίς επιτυχία για δύο αναμετρήσεις. Μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος. Μετά την Πονφεραντίνα πάει στη έδρα της Βαγιαδολίδ, για το ντέρμπι της δεύτερης θέσης και φυσικά θέλει να έχει το πάνω χέρι και αν παίξει για δύο αποτελέσματα. Όσον αφορά την αποστολή, ο Ρούμπι δεν υπολογίζει τους Ακιέμε και Χουάν Βιγιάρ. Εκτός και οι Νιέτο , Μπράνταριθ και Μάρτος. 

Αλμερία Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*6/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 11/17 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λας Πάλμας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 23’ ο Γιούρι σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 75’ αποβλήθηκε ο Πασκάνου για τους γηπεδούχους και στο 86’ ο Κίριαν Ροδρίγκεθ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 90+4’ ο Ρόμπερ Γκονθάλεθ σκόραρε και έδωσε τη νίκη στη Λας Πάλμας.

Η Πονφεραντίνα  δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, οι σερί ισοπαλίες του προηγούμενου διαστήματος διαδέχτηκαν τις δύο απανωτές ήττες εσχάτως. Η ομάδα του Μπόλο προέρχεται από την εντός έδρας αποτυχία με αντίπαλο τη Λας Πάλμας (1-2). Έως και τη είσοδό της στο τελευταίο δεκάλεπτο κρατούσε στο χέρι της τους τρεις βαθμούς, όμως εν τέλει δεν πήρε τίποτα με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ανατροπή. Χωρίς νίκη για έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η “Πόνφε”, αναμενόμενα έπεσε εκτός εξάδας, με ένα ματς λιγότερο, όμως είναι ορατός πια ο κίνδυνος να χάσει οριστικά το “τρένο” των πλέι οφ για τη διεκδίκηση της ανόδου. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μπόλο δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Πασκάνου και τους τραυματίες Κοπέτε και Σέρχι Ένριτς. Επιστρέφει ο Σαβέριο.  

Πονφεραντίνα Στατιστικά

*8/10 ματς τελευταία με goal/goal

*8/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 12/17 ματς εκτός έδρας

Αλμερία – Πονφεραντίνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ