*Πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μπάγερν (12/4).

*Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν ξίφη τη σεζόν 2011/12 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν πανηγύρισε δύο νίκες επί της Βιγιαρεάλ (3-1 εντός, 2-0 εκτός).

*Μετά τις πέντε σερί εκτός έδρας ήττες που γνώρισε από ισπανικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2014-2017, η Μπάγερν παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες σχετικές (2-2-0). Νωρίτερα στη σεζόν επικράτησε με 3-0 της Μπαρτσελόνα στο “Camp Nou”.

*Η Βιγιαρεάλ πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις που έδωσε στη φάση των προημιτελικών κι έπειτα στο Τσάμπιονς Λιγκ (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες): Τον Απρίλιο 2006 με αντίπαλο την Ίντερ.

*Η Μπάγερν πέτυχε 101 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ από την τελευταία αναμέτρηση που έμεινε στο μηδέν σε αυτό (0-0 με Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο 2019). Στις 30 τελευταίες αναμετρήσεις στην εν λόγω διοργάνωση πετυχαίνει 3,4 γκολ ανά παιχνίδι, έχοντας απολογισμό 26-2-2.

*Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε συνολικά 12 γκολ σε οχτώ συμμετοχές με την Μπάγερν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα εκτός έδρας (2-0) από την Λεβάντε. Και τα δύο τέρματα του παιχνιδιού πέτυχε ο Μοράλες (69′, 90+1′).

Με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις πηγαίνει στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν η Βιγιαρεάλ. Πριν την διακοπή της Λα Λίγκα γύρισε με άδεια χέρια από την έδρα της 17ης Κάντιθ (1-0), ενώ πριν από τέσσερις μέρες έχασε με 2-0 από την προτελευταία Λεβάντε, αποτελέσματα που την απομάκρυναν στο -6 από την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Είχε το πάνω χέρι με αντίπαλο την Λεβάντε, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, όμως πλήρωσε την ασυνεννοησία μεταξύ αμυντικών και τερματοφύλακα στο 69′.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παρέχο εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, οι γηπεδούχοι έδιωξαν κι έβγαλαν αντεπίθεση απ’ την οποία προήλθε το 2-0. Στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ πέταξε από πάνω της τον μανδύα του αουτσάιντερ, καταφέρνοντας να προσπεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους με συνολικό σκορ 4-1. Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης στο Τορίνο έκανε πάρτι στα τελευταία λεπτά πετυχαίνοντας τρία αναπάντητα γκολ (3-0).

Την 50η συμμετοχή του (21-10-8) στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πραγματοποιήσει ο προπονητής του “κίτρινου υποβρυχίου”, Ουνάι Έμερι, που φτάνει για πρώτη φορά μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. “Σεβόμαστε απόλυτα την Μπάγερν, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ικανότητές μας. Θέλουμε να παραμείνουμε ζωντανοί στο ζευγάρι, η αντίπαλός μας αποτελεί το μεγάλο φαβορί”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 50χρονος Ισπανός. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τσουκουέζε στην αποψινή αναμέτρηση. Το Σάββατο (9/4) η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (4-1) της Φράιμπουργκ. Ο Γκορέτζκα άνοιξε το σκορ στο 58′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Πέτερσεν πέντε λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Γκνάμπρι (73′), Κομάν (82′) και Σάμπιτζερ (90+6′).

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε από την διακοπή της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν. Πριν από τέσσερις μέρες άλωσε το “Europa Park” επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 της Φράιμπουργκ, παράλληλα εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την ήττα της Ντόρτμουντ στο “Signal Iduna Park” αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στο +9. Απόλυτοι κυρίαρχοι παρουσιάστηκαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Βαυαροί, δημιούργησαν δεκάδες ευκαιρίες για να σκοράρουν, κάτι που κατάφεραν, τελικά, στο 58′. Λίγο αργότερα, στη μοναδική φάση που απείλησαν οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν με τον Πέτερσεν, προτού Γκνάμπρι, Κομάν και Σάμπιτζερ γράψουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η Μπάγερν: Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα χρησιμοποίησε για 13 δευτερόλεπτα 12 ποδοσφαιριστές εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς Σάμπιτσερ και Ζιλ πέρασαν σε αυτόν, αλλά αποχώρησε μόνο ένας. Η Φράιμπουργκ άσκησε (τελικά) ένσταση κι αν δικαιωθεί θα πάρει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά. Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο του συλλόγου βρίσκεται αποκλειστικά στην αποψινή αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ. Στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σάλτσμπουργκ: Μετά το 1-1 στην Αυστρία την διέσυρε με το ιστορικό 7-1 στο Μόναχο.

Ο Σανέ έχει συμμετοχή σε 12 γκολ σε οχτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (πέτυχε έξι και μοίρασε ισάριθμες ασίστ). “Η Βιγιαρεάλ διαθέτει έναν πολύπειρο προπονητή στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Το ρόστερ της είναι ποιοτικό, θα πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να την πληγώσουμε. Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά”, είπε ο προπονητής Νάγκελσμαν. Επέστρεψε με γκολ στους αγωνιστικούς χώρους ο Γκορέτζκα, αναμένεται να πάρει θέση βασικού απόψε. Το Σάββατο (9/4) η Μπάγερν υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ