34η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος, με γηπεδούχο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’.

*Α’ Γύρος: Αλκορκόν – Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ 1-4

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β’ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Ιμπίθα, για το πρωτάθλημα. Στο 3’ ο Άντερ Μαρτίν σκόραρε για το 0-1, όμως στο 41’ ο Κρίστιαν ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 55’ ο Άλβαρο Χιμένεθ σκόραρε για το 2-1 της Ιμπίθα, όμως και πάλι ο Άντερ Μαρτίν στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ εξακολουθεί να δίνει μάχη για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και να κεδρίσει τη μάχη της παραμονής. Η εικόνα της και τα αποτελέσματά της, δείχνουν ότι θα παλέψει έως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Απέχει έξι πόντους από τη Μάλαγα (η βαθμολογία με την ολοκλήρωση της 33ης αγωνιστικής) και έχει μπροστά της δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς από τα οποία ελπίζει να έχει σημαντική συγκομιδή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Ιμπίθα (2-2), ένα βαθμό που έσωσε ουσιαστικά στο φινάλε, με το τέρμα που σημείωσε ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Άντερ Μαρτίν. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη Σάνσε, που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης για τρεις αγωνιστικές. Επιστρέφουν οι Καρικαμπούρου, Τουριέντες, Λομπέτε και Γιον Πατσέκο. Εκτός Αραμπάρι και Ποκόρνι. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*3/5 ματς τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 13/16 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΑΛΚΟΡΚΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας, από τη Βαγιαδολίδ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 3’ ο Ρόκε Μέσα σκόραρε για το 0-1 και στο 32’ ο Μόντσου πέτυχε δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 39’ ο Όσκαρ Ρίβας μείωσε για το ημίχρονο και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Αλκορκόν είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλλον κάνει σχέδια ήδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το -19 από τη σωτηρία φαντάζει απαγορευτικό για οποιαδήποτε ελπίδα για το θαύμα της παραμονής. Η ομάδα του Φραν Φερνάντει προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την ανώτερη Βαγιαδολίδ (1-2) η οποία ήταν η δεύτερη στα πρόσφατα πέντε ματς. Μετρά επίσης, μία νίκη και δύο ισοπαλίες αλλά είναι δεδομένο ότι δεν της αρκούν για να αναθαρρήσει. “Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε, όμως το σημαντικό είναι ότι πορευόμαστε στην ίδια γραμμή”, δήλωσε ο μέσος Ολάμπε. Όσον αφορά την αποστολή, δεν είναι διαθέσιμος ο Ούγο Φράιλε. Εκτός και οι Μπεγβίς, Χουάνμα Μπράβο. 

Αλκορκόν Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 7/17 ματς εκτός έδρας

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ – Αλκορκόν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ