Bet365: Για την Ευρώπη και την παραμονή

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Α’ Γαλλίας ανοίγει το βράδυ της Παρασκευής (11/03, 22:00) στο Pierre-Mauroy. Η Λιλ υποδέχεται την Σεντ Ετιέν και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Με άμυνα από “γρανίτη”, η Λιλ έχει πάρει τα πάνω της. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πλασαριστεί στις θέσεις των πλέι οφ. 4-0 κέρδισε την Κλερμόν την προηγούμενη αγωνιστική. Για τέταρτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα διατηρήθηκε αήττητη. Σε κανένα από αυτά δεν δέχτηκε γκολ, μέτρησε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Λιλ – Σεντ Ετιέν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβασμένη, όμως, είναι και η Σεντ Ετιέν. Αν εξαιρεθεί η εντός προγράμματος ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Φλεβάρη, οι Στεφανουά είναι σε καλό φεγγάρι. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, πέρα από την ήττα από την Παρί, είναι το ρεκόρ στα πέντε πρόσφατα ματς στο Σαμπιονά. Βέβαια, η θέση τους εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η διαφορά τους από την ζώνη του υποβιβασμού, βλέπετε, είναι μόλις ένας πόντος.

Λιλ – Σεντ Ετιέν Αποδόσεις

Φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση η Λιλ. Ο άσσος στην Bet365 προσφέρεται στο 1.70. Στο 1.70 βρίσκουμε το Χ, στο 5.00 το διπλό. Στις αγορές των γκολ, το Under έχει το προβάδισμα. Παίζεται στο 1.80, ενώ το Over στο 2.00.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.



Tags: