6η αγωνιστική

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Ουνιόν Εσπανιόλα για τα προκριματικά του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στο 6’ προηγήθηκε η Αντοφαγκάστα με Ουρτάδο, στο 9’ έκανε το 0-2 ο Ρόμπλες και ο Γκαράτε διαμόρφωσε το τελικό σκορ από το 13ο λεπτό!

Η Αντοφαγκάστα κατάφερε να αιφνιδιάσει στην πρωτεύουσα την Πέμπτη και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Σουνταμερικάνα, με τη ρεβάνς να ακολουθεί σε τρεις ημέρες. Ξεθύμανε η επιθετικότητά της απέναντι στην Εσπανιόλα στο δεύτερο ημίχρονο, πιέστηκε, την έσωσε και το δοκάρι και θα παίξει για δύο αποτελέσματα την Πέμπτη.

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος αποδείχθηκε αφελής στην έδρα της Κοκίμπο (3-2). Κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 8ο λεπτό, αλλά δεν είχε υπομονή, επιτέθηκε άναρχα, άφησε μεγάλα κενά πίσω και τιμωρήθηκε με τρια γκολ ως την ανάπαυλα από τους 10 παίκτες των γηπεδούχων. Αντέδρασε στην επανάληψη, μείωσε μέχρι το 69’ σε 3-2, πίεσε αλλά δεν πήρε κάτι από το ματς.

Δεν έχει αξιοποιήσει την έδρα της στο ξεκίνημα του 2022, τελευταία εντός έδρας νίκη της στις 4 Δεκεμβρίου, απέναντι στην Κόλο Κόλο με 1-0!

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-1) επί της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 ως το 15ο λεπτό με αυτογκόλ, Κόστα και Πάβες. Η Ουνιβερσιδάδ έχασε πέναλτι στο 21’ και ο Κόστα έγραψε το 4-0 στο 55’. Ο Παλάσιος μείωσε στο 71’ με πέναλτι και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Μόγια και Τάπια των φιλοξενούμενων.

Θριαμβεύτρια στο Superclasico της χώρας την προηγούμενη Κυριακή, διατήρησε την εκπληκτική εντός έδρας παράδοση με την Ουνιβερσιδάδ και επέστρεψε στις επιτυχίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βλέποντας την Κατόλικα να χάνει τρίτο σερί παιχνίδι προχθες, έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει!

Ήταν εντυπωσιακή στο ντέρμπι, μπήκε με ένταση και χρειάστηκε 5 λεπτά για να το “τελειώσει”! Συνδυάστηκαν οι δύο μεγάλες μεταγραφές στο τρίτο υπέροχο γκολ και τα χαμόγελα επέστρεψαν στο σύλλογο μετά από τρεις σερί απώλειες.

Στο τελευταίο της ταξίδι ηττήθηκε στο Ταλκαουάνο από την Ουατσιπάτο (1-0), χάνοντας πέναλτι νωρίς και βγάζοντας ανυπομονησία στο φινάλε, η οποία της στοίχισε την πρώτη ήττα της σεζόν.

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 9/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Αντοφαγκάστα – Κόλο Κόλο την Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ