*26η αγωνιστική (εξ αναβολής)

*Στον πρώτο γύρο: Άουε – Αμβούργο 1-1

*Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου, ωστόσο λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στο στρατόπεδο του Αμβούργου πάρθηκε η απόφαση για αναβολή της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Πάντερμπορν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Σρμπένι (1′, 61′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσακβετάτζε (90+3′). Το Αμβούργο αστόχησε σε πέναλτι του Γκλάτζελ στο 57′.

Ο στόχος της επανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας, από την οποία υποβιβάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια, απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο για το Αμβούργο, μετά την ήττα που γνώρισε με αντίπαλο την Πάντερμπορν στο “Volksparkstadion” (2-1). Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μετά από σουτ του Σρμπένι από τα 40 μέτρα που βρήκε απροετοίμαστο τον τερματοφύλακα Χέουερ Φερνάντες.

Οι “δεινόσαυροι” είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 57′, ωστόσο ο Γκλάτζελ δεν ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0. Το εν λόγω αποτέλεσμα ενδέχεται να αλλάξει τα μελλοντικά πλάνα της διοίκησης του Αμβούργου, όπως και την παραμονή του Τιμ Βάλτερ στην τεχνική ηγεσία του.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα έξι τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΟΥΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) από την Ίνγκολσταντ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Σμιντ (24′) και Μουσλίου (28′), απάντησαν ισάριθμες φορές οι Γιόνιτς (69′) και Γκέντνερ (89′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πόουλσεν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Άουε αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο μόλις από το 7′.

Όπως πήγε στην διακοπή του πρωταθλήματος, έτσι επέστρεψε από αυτή η Άουε γνωρίζοντας την ήττα από την ουραγό Ίνγκολσταντ στο “Audi-Sportpark” (3-2). Παρά το αριθμητικό μειονέκτημά της μόλις από το 7′, όταν ο Οβούσου αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης, δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με 2-0, αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Πόουλσεν με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα Μένελ. Σε τρεις επισκέψεις τους στην έδρα του Αμβούργου οι “βιολέτες” απέσπασαν μόλις ένα βαθμό και πέτυχαν ένα γκολ.

ΑΟΥΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 11/14 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

Αμβούργο – Άουε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ