Το Μιλάνο πέφτει, η Γιουβέντους έρχεται…

Ανανεώθηκε:
Γιουβέντους Βλάοβιτς

Όπως προχτές, μας χάλασε το ποντάρισμα στο 95’, έτσι και χτες, μας το ΄φτιαξε στο 90’, για το «1» γκολ /γκολ στο ΧόφενχάϊμΣτουτγκάρδη (2-1). Σε μια ημέρα βέβαια, που είδαμε τις δύο «αιώνιες» του Μιλάνου, να σκοντάφτουν και να μοιράζουν λεφτά σε όσους είχαν την έμπνευση. Η Μίλαν, μετά την γκέλα με την ουραγό Σαλερνιτάνα, έφερε και δεύτερη σερί ισοπαλία με την Ουντινέζε, ενώ η Ίντερ, ζήλεψε κι έφερε κι αυτή ισοπαλία με την προτελευταία Τζένοα!

Να δείτε που θα μπλέξουν στο τέλος με την Γιουβέντους… Νομίζω είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία εφέτος για τη Νάπολι, να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά το 1990! Όπως ευκαιρία είναι και για την Γιουβέντους σήμερα με την Έμπολι, να μειώσει στους 7 βαθμούς από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν! Σε αυτό το παιχνίδι στην Τοσκάνη, αλλά και σε δύο αγγλικά, θα προτείνουμε σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.

ΕΜΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η μεγάλη ευκαιρία της Γιουβέντους να χωθεί στη μάχη του τίτλου! Η «μεγάλη κυρία», με τις δύο σερί ισοπαλίες που έκανε με Αταλάντα και Τορίνο, έδωσε την ευκαιρία στις πρωτοπόρες να ξεφύγουν στη βαθμολογία, αλλά αυτές -οι «μιλανέζες» – τις πέταξαν στα σκουπίδια. Φαντάζομαι, ότι ο Αλέγκρι και οι παίκτες του, θα βλέπουν την Έμπολι σαν μεζεδάκι για να το καταβροχθίσουν, καθώς η ομάδα από την Τοσκάνη, δεν έχει κάνει νίκη από τα μέσα του Δεκέμβρη, σε συνολικά 9 αγώνες από τότε στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ωστόσο κάτι ιδιαίτερο με την ομάδα του Αντρεατσόλι.

Έμπολι – Γιουβέντους στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα παιχνίδια που υποδέχτηκε ομάδες της κορυφής, όπως η Μίλαν και η Ρόμα, έχασε μεν με το ίδιο σκορ (2-4), αλλά σκόραρε και στα δύο, ενώ και στο κύπελλο με τη Ίντερ, έχασε στην παράταση με 3-2. Η Γιουβέντους πάντως, έχει δεχτεί μόνο 3 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια της, ενώ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, από τις 27 Νοεμβρίου. Κι έρχεται από θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία με την Βιγιαρεάλ (1-1). Δύσκολα δημιουργεί φάσεις τελευταία, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα σταματήσει σήμερα, σε μια έδρα, που τις 4 προηγούμενες φορές που έπαιξε και 4 νίκες έκανε και 2 γκολ τουλάχιστον σημείωσε. Το διπλό από μόνο του είναι καλό στο 1.65, αλλά θα ρισκάρω λίγο παραπάνω.

ΛΙΝΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Λίντς πρέπει να δείξει κάποια αντίδραση μετά την ντροπιαστική ήττα με 6-0 από την Λίβερπουλ. Η Τότεναμ μετά την επική νίκη με 3-2 επί της Σίτι , έχασε 1-0 από την Μπέρνλι, με τον Κόντε έτοιμο ακόμη και για παραίτηση. Οπότε και οι δυο προφανώς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες σήμερα και δίνω το προβάδισμα στην Τότεναμ για το τρίποντο.

Στις 7 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Τότεναμ έχει κερδίσει τις 4 . Μπορεί βέβαια στα τελευταία 5 παιχνίδια της να έχει μόνο 2 νίκες, όμως και η Λιντς, έχει χάσει τα 4 από τα τελευταία 5, δείχνοντας πολύ κακό πρόσωπο . Επίσης, πιστεύω θα σκοράρουν και οι δυο , μιας και η προϊστορία τους έχει γκολ . Στα 5 από τα τελευταία 6 μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δυο .

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ –  ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Και οι δυο, με ήττα, κινδυνεύουν να μπουν στην μάχη του υποβιβασμού . Κυρίως η Νιουκάστλ που είναι συν 2 βαθμούς από την ζώνη . Η Μπρέντφορντ έχει ένα μικρό περιθώριο μιας και απέχει 4 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες και περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι και πιθανόν, με χαμηλό σκορ.

Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιουκάστλ είναι σε φόρμα αφού είναι αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της, ενώ δείχνει να έχει αφομοιώσει το στυλ παιχνιδιού που θέλει ο προπονητή της. Δύο στοιχεία σημαντικά, που με κάνουν να πιστεύω πως το παιχνίδι γέρνει υπέρ της. Η Μπρέντφορντ ακριβώς το αντίθετο. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Μπάλα είναι αυτή όμως και θα είμαι λίγο επιφυλακτικός στο ποντάρισμα μου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Έμπολι – Γιουβέντους  «2» & ΝG  (απόδοση 3.00)

Έμπολι – Γιουβέντους   over 2.5  (απόδοση  1.80)  

ΛιντςΤότεναμ G/G & over 2.5 (απόδοση 3.15)

ΜπρέντφορντΝιουκάστλ  «Χ2» &  under 2.5  (απόδοση 2.30)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (21-27 Φεβρουαρίου 2022):

  • Ολυμπιακός – Αταλάντα
  • Ρέιντζερς – Ντόρτμουντ
  • Χοφενχάιμ – Στουτγκάρδη
  • Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ
  • Λεβερκούζεν – Αρμίνια Μπίλεφελντ
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν
  • Τσέλσι – Λέστερ
21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​