2η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας

* Αήττητη η Ουνιβερσιδάδ στα 7 τελευταία εντός (4-3-0) με αντίπαλο την Αντοφαγκάστα

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ιδανικό ποδαρικό στο 2022 για την ιστορική Ουνιβερσιδάδ, που θέλει να ξεχάσει την περσινή περιπετειώδη σεζόν. Έβγαλε φρεσκάδα, ένταση και έπαιξε γρήγορο άμεσο ποδόσφαιρο στην έδρα της Λα Καλέρα, απ’ όπου πέρασε με 2-4 και μεγάλο πρωταγωνιστή το νεοφερμένο επιθετικό Παλάσιος.

Με μία απλή πάσα στην πλάτη της άμυνας προηγήθηκε η Ουνιβερσιδάδ στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια έδωσε μέτρα στη Λα Καλέρα, η οποία ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Όμορφη γρήγορη ανάπτυξη, ιδανική σέντρα και κεφαλιά για το 1-2 των φιλοξενούμενων, έπαιξαν στο χώρο και χτύπησαν δύο ακόμη φορές με τον Παλάσιος να πετυχαίνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του! Φλύαρη στην κατοχή της (67%) η Λα Καλέρα, απλά μείωσε στο φινάλε.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (2-4) επί της Λα Καλέρα. Η Ουνιβερσιδάδ προηγήθηκε με Παλάσιος στο 27’, ο Γκαρίδο ισοφάρισε στο 54’. Ο Φερνάντες έκανε το 1-2 στο 62’ και ο Παλάσιος ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του έκανε το 1-4 ως το 74’. Μείωσε στο 89’ για τη Λα Καλέρα ο Σάες.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (Δες το στην Interwetten)

* No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ λίγα πράγματα από την Αντοφαγκάστα στην εντός έδρας πρεμιέρα της, προβληματική στο δημιουργικό κομμάτι, φάνηκε να μένει από δυνάμεις στο τέλος για να ηττηθεί από την Κομπρεσάλ με 0-1.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με κοντινή κεφαλιά της Αντοφαγκάστα, απάντησε με τον ίδιο τρόπο η Κομπρεσάλ σε ένα γενικά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Σε χαμηλό τέμπο το δεύτερο μερος, η Κομπρεσάλ έμοιαζε πιο απειλητική, προειδοποίησε στο 82’ σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ και πήρε τη νίκη με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 86’!

Σε συνέχεια της περσινής σεζόν, έμεινε στο μηδέν επιθετικά για έκτη φορά στα επτά τελευταία παιχνίδια της και επιβεβαίωσε τις αρχικές προβλέψεις ότι θα είναι από τις ομάδες που θα κινδυνέψουν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Κομπρεσάλ. Ο Πατσέκο πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 86ο λεπτό.

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 1.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε – Αντοφαγκάστα την Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ