Εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Στον Α’ γύρο: Παρί – Οσέρ 1-1

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

ΟΣΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επέστρεψε στην δράση μετά από 20 ημέρες λόγω κόβιντ και κατάφερε να μείνει όρθια στην Κορσική, αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Αζαξιό (0-0). Προσαρμόστηκε άμεσα στο αμυντικό στυλ της αντιπάλου, έκλεισε τους χώρους και προς το τέλος είχε τις δικές της στιγμές για να πάρει την νίκη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ψάχνει σταθερότητα, με νίκη απόψε εδραιώνεται στην πεντάδα και κάνει αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ ανόδου. Παράλληλα, θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, τις οποίες και αγνοεί από τις 6/11.

«Στο τελευταίο ματς δεν ήμασταν σε ετοιμότητα, κάτι που είναι πολύ λογικό με αυτό που ζήσαμε. Σε σύγκριση με αυτή τη σειρά των τριών αγώνων, δεν σας κρύβω ότι πανικοβάλλομαι στην ιδέα ότι θα δώσουμε τα παιχνίδια αυτά, ενώ λίγες μέρες πριν ζήσαμε κάτι τελείως πρωτόγνωρο. Υπήρχε βέβαια ένα όφελος σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, το ότι καταφέραμε έστω και κάτω υπό τις συνθήκες αυτές, να φανούμε ανταγωνιστικοί», τόνισε μετά το ματς ο τεχνικός Φυρλάν.

Επιστρέφει από τιμωρία και μετά από ένα δολοφονικό μαρκάρισμα ο στόπερ Πελενάρ (17/0). Τραυματίες παραμένουν ορισμένοι μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν, ενώ φρέσκα προβλήματα αυτά του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Εν (19/2) και του επιτελικού χαφ/εξτρέμ Σακί (15/3).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Αζαξιό εκτός έδρας, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Παρασκευής.

Οσέρ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με N/G και under 2,5 (δες το στο Pamestoixima)

*3/4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν «διπλό»

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σίγουρα δεν την αφήνει ικανοποιημένη η μέχρι τώρα συγκομιδή της εντός του 2022, αφού σε δυο φαινομενικά βατά παιχνίδια, έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντανκέρκ (1-1), φάνηκε να ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι μέχρι και το 0-1 στο 49′, αλλά στην συνέχεια οπισθοχώρησε και δέχτηκε την ισοφάριση με πέναλτι. Είναι η ομάδα που έχει προηγηθεί με 1-0, τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη την φετινή σεζόν στην κατηγορία, σε πολλές περιπτώσεις όμως δείχνει σημάδια χαλάρωσης και δεν κερδίζει τα παιχνίδια.

Παράλληλα, έχει τιμωρηθεί από την ομοσπονδία με απαγόρευση έδρας για τα πέντε επόμενα εντός έδρας παιχνίδια (έχει εκτίσει το ένα από αυτά), για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα κυπέλλου με την Λυών. Άσκησε έφεση η οποία και θα εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Λορά καταγράφει σημαντικές επιστροφές όπως του φορ Γκιλαβογκί (17/6) και του στόπερ Καντέ (16/0), αλλά λόγω Κόπα Άφρικα πιθανότερα θα λείψει ο πολυθεσίτης χαφ Ναμέ (17/3).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ντανκέρκ εκτός έδρας, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος την περασμένη Παρασκευή.

Παρί Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Βρέθηκε να προηγείται στα 5/6 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΟΣΕΡ – ΠΑΡΙ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ