30η αγωνιστική

*Μία φορά έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες εντός δεκαετίας, με τη Γουίγκαν να παίρνει τη νίκη εντός έδρας (2-0).

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Γουίγκαν-Τσέλτεναμ 2-0.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προσπάθησε η Τσέλτεναμ, όμως υπέκυψε εν τέλη στην ανώτερη Ρόδεραμ, εκτός έδρας. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, είχε λίγες ευκαιρίες και απείλησε με ελάχιστες από αυτές, χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε αρκετή πίεση και εν τέλη υπέκυψε σε μια από τις ελάχιστες παρ’ όλα αυτά φάσεις που βρήκαν στόχο από τους γηπεδούχους.

Την πολύ κακή της κατάσταση θέλει να βελτιώσει η Τσέλτεναμ και θα βρει μπροστά της τη Γουίγκαν. Παλεύει εδώ και αρκετό καιρό να επιστρέψει στις νίκες, όμως δυσκολεύεται πολύ, καθώς έχει πολλές αστάθειες αμυντικά, οι οποίες της κοστίζουν. Μετράει μόλις τρεις ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς που έδωσε, έχοντας σκοράρει 4 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 7. Η 18η θέση της ανήκει με 31 βαθμούς, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ρόδεραμ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Σμιθ στο 24’.

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για τη Γουίγκαν στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Άρσεναλ Κ21. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε λίγες ευκαιρίες και απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας παρ’ όλα αυτά το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε πολύ υψηλή πίεση από τους φιλοξενούμενους, όμως ήταν πολύ σταθερή απομακρύνοντας τους κινδύνους και διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Να διευρύνει ακόμα περισσότερο το τεράστιο αήττητο σερί της θέλει ιδανικά κόντρα στη Τσέλτεναμ. Μοιάζει πραγματικά ασταμάτητη, καθώς ακόμη και σε αγώνες που δεν πείθει με την εμφάνισή της, βρίσκει τρόπο να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Μετράει εφτά σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχοντας βρει δίχτυα 20 φορές, ενώ έχει μαζέψει την μπάλα από τα δικά της 8. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Σάντερλαντ, έχοντας όμως τέσσερις αγωνιστικές λιγότερες από εκείνη.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Άρσεναλ Κ21 με σκορ 1-0, στα πλαίσια της φάσης των «8» του Λιγκ Τρόφι. Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπανιντζίμ στο 83’.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Τσέλτεναμ – Γουίγκαν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ